RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Animsaj9 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (12.12.2016 21:11:26)

emice sto nisi rekla da ti posaljem[sm=smiley36.gif] , i onako sam ih danas skinula

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (12.12.2016 21:23:58)

piiiih pa necu ja tako,hocu i ja nove [sm=jezicek.gif]
jel to gel na tvoje nokte ili bas nadogradnja?

Animsaj9 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (12.12.2016 22:12:32)

gel na moje nokte.

kilimandjaro -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.2.2017 14:12:32)

prvi put sam na ovom sajtu pa neznam ni kako da postavim nesto . zelala bih da podelim sa vama da sam prvi put stavila gel lak na nokte koji je organskog porekla provereno i neostecuje nokatnu plocu. vec 10 dana sve radim on se nije pomerio.odusevljena sam , za 5 dana idem da mi nalakiraju drugu boju. ako nekog interesuje gde na banovom brdu salon se zove PETRA. skoro sam ga otkrila i prezadovoljna sam[sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 16:08:57)

Konacno nadjoh gel lak koji traje.Sentaionail,nije uopste skup a meni vec dvije sedmice traje.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 16:50:28)

Ja koristim lak sa efektom gela. I zadovoljna sam koliko traje, obzirom da je samo lak.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 17:28:16)

Ja planiram sad kupiti crveni i neki bez da imam jos.Ovo sad je za french,i sigurno ce trajati jos bar sedmicu.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 17:33:48)

Ja za posao samo bez i neki nezno roze, a viken lakovi su mi sve moguce drec i fluorescente boje. Crvenu obozavam.
Emice ti to sve pod lampom radis?

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:16:01)

Mati, koji je to gel lak?

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:23:15)

Sanjice to nije gel lak, vec lak sa efektom gela(tako se zove). Razlika je sto ti ne treba lampa i krace traje, ali opet duze od obicnog laka. Ovaj sto sam ja uzela je neki MODA, uzela sam kod nas u prodavnici hemije i kozmetike.
OVAKAV

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:27:17)

Mati moj je za pod lampu,ovaj

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:27:49)

To sigurno kod nas nema. Pogledacu u nekoj parfimeriji da li postoji takva vrsta laka.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:33:26)

Ma ja se kanim da kupimlampu, al nemam bas vremena za to i ovo mi sad zavrsava posao.
Sanjice imas raznih, samo trazis lak sa efektom gela. Samo su skupi, ja sam ovaj uzela da probam posto je povoljan, i pokazao se dobro pa sam uzela jos jedan. Ja i ne mogu neki izbor boja zbog posla.
Ako zelis ovaj a ne nadjes , poslacu ti, samo reci boju i da vidim da li ima.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:35:56)

Mati meni ne treba ni sat da zvrsim,mozda bi islo i brze ali jbg kad radis sam sebi nije jednostavno.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:38:58)

Ma nije meni to problem ,ja sve sama sebi lakse radim. Riblje kosti i kika pletenice su mi specijalnost, a drugom malo sporije. Nego ja kad dodjem s posla jedva cekam da se mazim i igram sa decom, a morala bi da se sklonim od njih,i tako. Ali opravicu se. Jos studiram sta mi sve treba i redosled.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:43:24)

ja to odradim kad njih uspavam [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:45:51)

Moji kasno leze,pre uspavaju oni mene nego ja njih. Odosmo off, nemoj dobijemo pec. UUUu pa ti si pec, nista onda, selimo se u barr.

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:50:14)

Ni ja ne bih trebala zbog posla neke jake boje. Videcu mati. Hvala ti.
BTW pogledaj malo viber.[sm=jezicek.gif]

Duškić -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (1.3.2017 21:59:05)

Imas svud sad i po hemijama i parfimerijama gel lakove..Ima i po katalozima Avon...itd. Ja ih isto koristim i super su..

mali_mis -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (2.3.2017 9:56:10)

Sanjice imas essence sa efektom gela lak, on je jeftiniji, mada kod mene nije odradio posao, tj ostao duze od dva dana na noktima, cini mi se da i Golden Rose ima, njega jos nisam probala. Ja koristim Deborah, on je tu oko 500-600 din zavisi gde, cesto bude na snizenju u dm, e on mi drzi pa dobrih 5 dana.

emicaa -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (2.3.2017 15:11:11)

Essence je los,meni se odma drugo jutro pocne guliti.U njegovom slucaju kvalitet odgovara cijeni

Sanjica26 RR -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (2.3.2017 15:14:12)

Mislim da sam njihov obican lak uzimala. Nisam.zadovoljna.

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (2.3.2017 16:15:13)

Sanjice deinstalirao mi se viber. Pusti sms.
Golden rose nikako. Ja sam za preko ovog uzela GR gel look top coat i zivo je s.... Dugo sam mislila da je problem u laku ili noktima, dok nisam namazala samo taj bezbojni. U roku od dva sata lak skroz ispuca.

nata11 -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (10.3.2017 17:27:49)

Jel neko probao GALAXY UV HIBRID GELOVI iz Alex cosmetics? Kako se skida? Da li manje ostecuje okatnu plocu?

mati -> RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...) (18.3.2017 12:13:09)

Ovo je bilo u nedelju uvece, kad sam nalakirala...
A postavicu i sliku od danas, da vidite, uopste se ne skida onako grozno. [img]http://www4.slikomat.com/13/0318/34c-mps-IM.jpg[/img]
[img]https://s29.postimg.org/kz43ycpk3/IMG_20170318_120050.jpg[/img]
Izvinjavam se modovima sto su dve, nije htela druga preko slikomata i nisam se snasla. Ako mozete ubacite i prethodnu sliku ovde cisto da se vidi razlika...[sm=smiley36.gif]
Sanjice, vidis drzi radnu nedelju, od ponedeljka do petka, juce sam sa Matom nesto lepila Oho lepkom, pa mi malo pojeo lak, ali je sasvim solidan u odnosu na druge koje sam koristila.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>