Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 10:06:18
|
|
|
|
serpica
|
nema na cemu ja recimo imam fore jos u julu da predam a bebac ce da napuni 2.god avgusta,znaci ceo mesec sto kupujem pampers i mozda neku hranu nece da mi priznaju,ali sta je tu je
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 12:34:34
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja se do sad nisam bavila ovim. Kreten. Sve, kao, dojim, šta ima veze, tamo-vamo... E, vala, od sadl skupljam. 500 din. da uzmem, njima da ostavim neću! E! Jedno samo pitanje-pročitah negde da se prijave predaju u februaru. Pošto nisam čuvala račune, mogu li prijavu onda predati i u julu ili...? Kako to funkcioniše?
< Poruku je uredio QueenJ -- 11.2.2015 12:40:33 >
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 13:02:09
|
|
|
|
Kristina88
|
Predaje se od 1 do 15. februara tako da imas jos vremena. Mi vecc dugo to predajemo od prvog puta kada su omogucili to... i jako smo zadovoljni. Imamo dvoje dece i dok su obe koristile pelene imali smo povracaj oko 10.000 malo li je.... Sada samo mladja koristi ali opet ni u pola nije za bacanje, plus sediste sto smo kupili... Bice ovaj put oko 5-6 hiljada....
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 13:36:31
|
|
|
|
QueenJ
|
Ne znam da li si razumela pitanje. Porodila sam se u avgustu. Nisam čuvala račune, tj. nemam ih. Tek ću sada početi da ih skupljam. Da li, bez obzira na to moram sada da predam samo zahtev, ili mogu i u julu, sa sve računima?
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 13:46:31
|
|
|
|
imperial
|
Ne Queen,prijavu predajes onda kad i racune,nema svrhe pre,mslm nemoguce je,mora sve zajedno,ja sam danas predala,popunila sam zahtev,dostavila sve racune i njihove kopije i specifikaciju racuna
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 13:49:04
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala, Imperial!
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 14:18:48
|
|
|
|
Kristina88
|
Bas tako kao sto rece Imperial...
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 12.2.2015 12:28:07
|
|
|
|
Anarunika
|
Imam pitanje ili dva, možda ih je već neko i postavi ali... Na šta se sve dobija povraćaj PDV-a? I da li ja mogu ili moram sada da predam sve to (beba ima dve nedelje) ili mogu da skupljam i skupljam račune pa da predam u julu? Ili mogu da predam zahtev i račune bilo kad dok dete ne napuni dve godine? Hvala I gde mogu naći prijavu za povraćaj PDV-a? Gde se to ide i predaje? Izvinjavam se ali još nisam u toku a svaki ušteđeni dinar znači, pa ako neko ima živaca i vremena da mi objasni na jednom mestu, biću zahvalna
< Poruku je uredio Anarunika -- 12.2.2015 12:29:50 >
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 12.2.2015 12:54:49
|
|
|
|
imperial
|
Na mleko za odojcad,pelene,kasice,kolica,krevetac,auto sediste....najbolje skupljaj racune pa predaj u julu,prijavu uzimas tamo gde i predajes,u poreskoj upravi P:)
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 12.2.2015 12:57:52
|
|
|
|
Modessty
|
ja ne znam da li sad da predajem ili da čekam jul mesec Imam baš malo računa sada. Samo za pampers i tu i tamo po neki Čokolino, ništa drugo Nešto me mrzi da čekam red za 1000 din!
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 12.2.2015 12:59:28
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: imperial Na mleko za odojcad,pelene,kasice,kolica,krevetac,auto sediste....najbolje skupljaj racune pa predaj u julu,prijavu uzimas tamo gde i predajes,u poreskoj upravi P:) Hvala
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 12.2.2015 13:22:41
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR ja ne znam da li sad da predajem ili da čekam jul mesec Imam baš malo računa sada. Samo za pampers i tu i tamo po neki Čokolino, ništa drugo Nešto me mrzi da čekam red za 1000 din! Ja sam sad predala racune oko 45000din da ne poverujes odakle toliko,ali obzirom da vracaju 8%na hranu a 20% na pampers bice negde oko 2500din mene nije mrzelo da cekam u redu a cekala sam iako sam trudnica,hmm niko me nije pustio preko reda.Idi Mod,sto rece QeenJ i za 500din ima da cekam.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 12.2.2015 15:41:29
|
|
|
|
Anarunika
|
Hvala Lesica. Dakle,obzirom da sam počela da kupujem bebeće stvari u januaru 2015. ja moram svakako da čekam sledeći obračunski period koji je u julu. Valjda će do tada da se nakupi. Pretpostavljam da za bejbi garderobu ne daju povraćaj ili da čuvam i to pa ako prođe prođe. Ili npr. za dušek za krevetac i kadicu? Ovo ostalo , autosedište,kolica, krevetac nismo ni kupovali pošto imamo sve od ranije .
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 12.2.2015 17:19:53
|
|
|
|
serpica
|
Za garderobu ne vracaju pdv,od krupne opreme: kolica,krevetac,autosediste i hranilica,onda,kasice za bebe,mleko i pampers pelene.To je sve.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 13.2.2015 8:53:11
|
|
|
|
Modessty
|
link za zahtev za PDV Zahtev za povrat PDV
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.2.2015 12:24:24
|
|
|
|
sargarepic
|
Cao drage mame ima li neka mama da ne ispunjava uslov za povracaj pdv i da joj ne trebaju racuni meni bi znacili
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.2.2015 21:44:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: sargarepic Cao drage mame ima li neka mama da ne ispunjava uslov za povracaj pdv i da joj ne trebaju racuni meni bi znacili Da li postoji neko ko ne ispunjava uslove za povracaj pdv-a? nisam ni znala da postoji uslov za to.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 16.2.2015 13:27:43
|
|
|
|
sargarepic
|
Nazalost postoji
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.2.2015 9:44:57
|
|
|
|
mati
|
Da li moze da mi kaze neko ko je vec predavao. kakav je to papir sa br racuna? Na obicnom papiru ispisemo, jer mora hronoloski?
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.2.2015 9:50:59
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: sargarepic Nazalost postoji A kako? Ja sam do sada predavala tri puta,nikad mi nisu trazili ni prosek primanja ni imovinsko stanje,nista.. Samo kopija licne karte,formular koji se popunjava,izvod rodjenih za dete i racuni. Kako oni znaju ko ima pravo a ko ne? I na kraju krajeva kakve veze ima koliko primas ili sta imas ti placas za dete pa placas,svima bi trebalo da vrate.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.2.2015 10:04:53
|
|
|
|
degu
|
Šerpi ovo su uslovi: Koje uslove moram da ispunim za povraćaj PDV-a? Da biste ostvarili pravo na povraćaj PDV-a, morate ispuniti tri uslova: - da Vaše dete nije starije od dve godine - da ukupna primanja Vaše porodice nisu veća od 997.799 dinara godišnje - da ne posedujete nekretninu vredniju od 24.300.000 miliona dinara (oko 200.000 A sve oni to iz jmbg vide, bar mislim jer ništa ne traže od dokumentacije
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.2.2015 14:13:16
|
|
|
|
Bibilib
|
Trebate samo da uzmete zahtev na šalteru,uradite specifikaciju računa,iskopirate račune i sa original računima odnese te sve to i predate...ali je rok bio do 15...
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.2.2015 14:23:33
|
|
|
|
MakiJ
|
Rok je produzen do 18 zbog praznika
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.2.2015 14:30:02
|
|
|
|
MakiJ
|
Sto 8 % na hranu? I na adaptirano mleko toliko samo?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pepeljuga ( srpska narodna bajka)Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?