Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 3.9.2014 21:20:52
|
|
|
|
anita
|
Devojke interesuje me na koji nacin se proveravaju primanja tj.visina primanja Da li se i to popunjava na tom zahtevu Hvala unapred
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 3.9.2014 22:08:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anita, nije potrebno da ti prilazes dokaz o ostvarenim prihodima. Zahtev se preuzima na netu i tamo se popunjaaju licni podaci, za koji period trazis refundaciju i podaci o tekucem racunu i banci. Prilazes kopiju racuna.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 3.9.2014 23:10:18
|
|
|
|
Modessty
|
Meni ništa nije stiglo! I ja predala početkom jula!
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 3.9.2014 23:25:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nama jeste , pre nekoliko dana 1800 din, vajdica . Za koji si period aplicirala Modessty?
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.9.2014 9:46:21
|
|
|
|
Modessty
|
da li je nekome iz Niša stigao novac?
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.9.2014 10:23:19
|
|
|
|
serpica
|
Meni Mod,ona nedoumica oko para je to,pdv,zvala banku da pitam od koga je uplata kazu povracaj pdv-a. jos 24 avgusta uplatili.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 8.9.2014 13:50:08
|
|
|
|
Modessty
|
j aništa nisam dobila! ja sam podnela račune od Nikolinog rođenja, znači za period od septembra 2013 do jula 2014
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.9.2014 11:42:07
|
|
|
|
Sanchy
|
Da li je neko dobio povracaj sa opstine Cukarica?Zovem ih sad zauzeto,ne mogu da verujem da je proslo dva meseca i nista,gledala sam prethoddna dva puta je sve bilo u roku tj.mesec dana od predaje je bilo i resenje..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 15.9.2014 11:57:11
|
|
|
|
Dani.kv
|
I ja cekam vec dva meseca i nista. Preterali su. U banci sam pa mozda skoknem do poreske
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.9.2014 9:55:47
|
|
|
|
Dani.kv
|
Zvala sam centralu poreske uprave. Meni resenje u Kraljevu nije odradjeno. Cekam da mi se deca uspavaju i do da im jbm. IdiJoti
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.9.2014 10:00:35
|
|
|
|
Modessty
|
Dani i ja ništa nisam dobila. Planiram da ovih dana izađem s posla i odem do opštine da vidim šta se dešava
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.9.2014 10:08:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja mislim da u budzetu zjapi rupa , mi dobili krajem avgusta. .pre neki dan stigla mi neka preporucena posiljka, razbijala sam glavu ne znam sta je. .idi na jednu adresu sto su naveli-nije kod njih, odem na drugu -dobijem izvestaj iz poreske, pa malo li su okasnili ! Izmucila se sa detetom po prevozu dzabe !
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.9.2014 10:52:59
|
|
|
|
serpica
|
Mod moju komsinicu su juce zvali da ide do poreske,a predale smo istog dana,uskoro ce ne brini.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.9.2014 16:59:30
|
|
|
|
Dani.kv
|
Meni su tek danas odradili resenje. Rupa je u budzetu i to veeliika. Daj Boze da ne ukinu povracaj pdv-a
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 17.9.2014 23:36:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Daj Boze...svasta moze da se desi u Srbiji.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 5.10.2014 15:34:48
|
|
|
|
iliana4
|
Ko vam je dao tu informaciju? To sto vam kasne sa resenjem nema veze sa budzetom, vec je inspektor probio rok .. "moje bebe" su odavno dobile novac..
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 6.10.2014 17:02:37
|
|
|
|
Dani.kv
|
Meni legle pare
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 9.10.2014 23:11:28
|
|
|
|
Jole84
|
Mod, Šerpi a jel to prvo stiže neko rešenje pa tek onda uplata? Jel vam leglo do sad? Ja sam se zeznula pa sam dala mm-ov žiro račun tako da ne znamo kad stigne uplata da li je od pdv-a ili je neka njegova dnevnica, topli obrok i sl.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 10.10.2014 8:58:57
|
|
|
|
vonavoj
|
jole84,sticice ti prvo resenje sa iznosom,pa uplata,tako da ces znati!
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 10.10.2014 9:59:02
|
|
|
|
Modessty
|
Jole ni meni ni mojoj jednoj drugarici još ništa nije stiglo. Trebalo bi da se ode do kretena u opštini da se proveri šta je sa tim
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 10.10.2014 10:51:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Treba otici do poreske,tako sam ja meni ubrzala! treba im
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 10.10.2014 22:23:24
|
|
|
|
lilipolip
|
Ja moram da pohvalim ciku sto radi na povracaju pdv-a na Cukarici. Jadnog coveka sam zvala 100 puta da mu kazem da mi nije zaracunao tacan iznos, pa je covek meni preko telefona citao svaki racun pa smo zajedno sabirali. za zivce :) Da li da napomenem da je greska bila moja? I da, pare su nam stigle u roku od mesec dana od predaje.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 9:49:46
|
|
|
|
degu
|
žene jel predajemo sve račune do 1.1.2015 ili do 1.2.2015. i šta pišemo za podatke o periodu za koji se traži refundacija?
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 9:56:22
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam predala do 1.2.2015 a pisala sam period od 1.7.2014 do 1.2.2015. Isla sam logikom sta da rade zene cija deca pune 2 god u feb, onda im racuni za januar propadaju. Ja sam predavala sve,uvek.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 11.2.2015 10:03:38
|
|
|
|
degu
|
E ok, hvala Šerpi mi smo pitali u poreskoj i rekli su da nije bitno šta napišemo, u suštini priznaju i račune koji su iz prošlog perioda a nisu predati, ali opet bolje da pitam. Prošli put su me zakinuli za 1000 din a za šta nemam pojma.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?