dunja RR -> RE: Urastanje noktiju (17.9.2019 2:50:17)
|
Na kraju mi je otpao, nisam ni primetila kada, 2-3 dana posle ovog mog pisanja, a novi je već tada bio narastao, bzv sam brinula. Mala je to površina, verovatno je komplikovanije kada je veći prst. IZVORNA PORUKA: dunja RR Meni nije urastao nokat, već sinoć, ne znam kako i od čega, odvalio se, znači visi sada, i osećam neprijatnost kada hodam. Drugarica je imala sličan problem skoro, ali je odvalila nokat mehanički (možda sam i ja ali se ne sećam. ali moguće dok sam gurala kolica ili sl. ovih dana u jurnjavi stalno, pa moguće da nisam osetila). Kod mene je dobro ako se tako može reći, to što je nokat na malom prstu desne noge u pitanju, znači mala je nokatna površina, kod drugarice je bio palac, i morala je da ide neko vreme na redovna pervijanja (njoj je i krvario prst). Suma sumarum, nisu joj skidali taj stari nokat već je visio dok sam nije otpao, tj. dok ga novi nokat nije pogurao. Da ostavim tako i ja? Da ne idem kod dermatologa, ili kod koga se već ide u ovakvim slučajevima? Plašim se samo da ga ne zakačim ovako jadnog, na nešto ..
|
|
|
|