jole82 -> RE: Urastanje noktiju (12.10.2012 10:14:35)
|
Mene je vise bolelo kad su mi bukvalno iscupali ceo nokat...nego kad su tako po vertikali skinuli... Inace hirurzi su vecinom manje nezni od predikira, jer se profesionalno oslanjaju na anesteziju pa rade malo i mesarski... Ne znam kako se zove taj pedikir majstor...cini mi se Zoran(stariji je)...sad sam se njega setila...moja keva je isla kod njega (od nje sam i nasledila ovo)..ona ni malo nije tolerantna na bol i kad ona kaze da nije strasno, verujem joj... On je njoj isto skidao taj vertikalni deo nokta, al je to bilo mnogo manje parce, nego sto su meni u bolnici skinuli..i mogu ti reci da je i na oko lepse izgledalo nego meni...meni se naduo prst od intervencije, a joj samo malo bilo crvenkasto tu gde je radio.. Onda joj je stavio na to mesto neke gazice sa lekom, pa na kontroli jos nesto sto je sprecavalo da nokat sad raste u stranu...nego da raste na gore, kako bi i trebalo...Nije je bolelo, mozda malo, jer radi bas polako i ima specijali alat i neke masinice-ko zubari slicno..a ona ne trpi bol nikako...tako da...proveri jel to taj covek...a za njega sam pored keve, cula pohvale od jos 3 zene...
|
|
|
|