Anoniman -> Termos torba (5.8.2009 12:38:33)
|
Iz teme AVENT grejač za flašice: IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. mimo teme ću odskočiti,al se tiče aventa ušla ja u apoteku da kupim još jednu flašicu, inače sam koristila NUK(pa bila neka afera sa njima) , pa sam prešla na Avent, i vidim stoji ruksak (aventov) cijena prava sitnica 120 EURA ... ja u šoku...kaže meni apotekarka kao njih je kupio e sad ću lupiti, ali mislim Philips....pa reko ženo draga ja kupila za mora za kuće malu lcd tv i to baš philipsovu za 100 eura u radnji IZVORNA PORUKA: Jeca RR jeste, kupio ih je Philips. I ovaj gore grejač je Philipsov. a možda je u tom rancu bili nešto [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] IZVORNA PORUKA: Tasha RR To sam i ja pomislila, jer ja nisam stekla utisak da su skuplji od ostalih. IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ništa Jeco majke mi osim kao nekog dijela ruksaka koji je kao termo, za održavanje temperature flašica(mogu stati dvije flašice u taj dio) i prostirke za bebe...jer sam prvo pitala šta se dobije uz taj ruksak za te pare IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. eeee da i poslije uđem u radnju i kupim onaj nivein ruksak u kojem ti dođu šamponi, kupke, kreme, i prostirkica, bez tog termo dijela za flašice, koji imaš kupiti za 5 eura u turbolimaču, i sve to platila 25 eura
|
|
|
|