cvećka -> RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa blizancima? (30.10.2013 15:20:48)
|
Ja imam dva, [img]http://www.dodaj.rs/f/1T/ij/YAYPTGY/pojasposlijeporodavoa6.jpg[/img] ovaj je moja sestra koristila nakon trudnoce, a imam i onaj kao gacice, dubok, do grudi, Women''secret. Drugi je ok za stalno nosenje, ne steze previse, ali je prvi bolji za vracanje jer podesis da ti jako zategne, samo je on naporan za nosenje posle CR. Bebe su nekad dobre, nekad ne, to im je posao, navikavamo se (: Za sada dojim, ponekad im dodamo 30ak ml dohrane kad nam se cini da su gladni i jedno nocno hranjenje je na bocicu, kad ne mogu da gledam na oci, oko 03h. Tako znam tacno koliko su pojeli i da ce lepo da spavaju, a i mnoogo krace traje, mm i ja istovremeno ih nahranimo, pa traje oko pola sata, a ne sat-sat i po koliko otprilike inace jedu jer se uspavaju, pa ih treba gurkati i terati, inace odmah se zale kad ih spustimo u krevetac (: Kako ti izdrzavas Dani, koliko jos? Spakuj torbu, koliko god da je ostalo, nemoj kao Maki i ja! ((:
|
|
|
|