Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 10.8.2009 12:39:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Corey Haim(tinejdzerski filmovi 80tih), "> Josh Brolin(Junak Skejtborda) opet 80-te ">
< Poruku je uredio Miljana_Hn -- 10.8.2009 12:41:43 >
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 11.8.2009 13:27:35
|
|
|
|
eugenija
|
Miljana, a u koga si sada zaljubljena?
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 11.8.2009 13:34:29
|
|
|
|
Anoniman
|
"> "> BY THE WAY VLADO MI JE POSLAO POLJUBAC PROSLE GODINE NA KONCERTU NJA NJA!!! JAO PUKLA SAM, MORAM MALO VISE IZLAZITI MEDJU LJUDE IZVORNA PORUKA: eugenija Miljana, a u koga si sada zaljubljena?
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 11.8.2009 13:37:10
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn BY THE WAY VLADO MI JE POSLAO POLJUBAC PROSLE GODINE NA KONCERTU NJA NJA!!! JAO PUKLA SAM, MORAM MALO VISE IZLAZITI MEDJU LJUDE Joj kad reče Vlado, sećam se Ramba u nekoj emisiji kad su ga pitali, da li vas prepoznaju dok šetate plažom.. Ma kaže jok, idem ja, taman mislim neka klinka će mi pasti u zagrljaj, kad ona mene ladno prođe i eno vidim trči Vladi Georgijevu
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.10.2009 16:00:33
|
|
|
|
Anoniman
|
kad sam bila mladja...vrlo vrlo vrlo...
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.10.2009 17:27:13
|
|
|
|
Trcosava
|
hm..gleaming the cube (naši preveli kao ''detektiv na skejtu'') - u ovom filmu sam odlepitis bila na njega, a onda je omatorio.. e a ovaj...što stariji to bolji... billy idol je taaaaaaaako sehi bio....
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 7.10.2009 18:30:18
|
|
|
|
viking
|
Khm, ovo moje je malo bolesno, ali ajde.... Nisam sigurna ni da se kvalifikuje, ali da olakšam dušu - meni je Albreht Direr neverovatno dobar frajer (bio). Omašili smo se za cca 600 godina, a izgledao je otprilike ovako A od živućih... paaaa, Garry Oldman, Slash iz G'n'R, i naravno Billy Idol (bravo OTI!)
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 9:37:07
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Kad sam bila mnogo mlađa u Nebojšu Bakočevića i zaljubila sam se u njega kad sam gledala ovaj film Paket aranžman.
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 9:38:46
|
|
|
|
sladjaaaa
|
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 10:02:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Uuuu viking zaboravih na Slash-a...i dan danas sam zaljubiška u njega
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 12:48:33
|
|
|
|
indians
|
Bas ste me nasmejale,hahahaha...Ja sam bila zaljubljena u John Veina(ne znam tacno kako se pise),glumac koji je glumio u kaubojskim filmovima,ali valjda sam tako mala shvatila da je nedostizan,hehehe,i mnogo stariji,pa se vise nikad nisam zaljubila u neku slavnu licnost
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 13:22:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Khm, ovo moje je malo bolesno, ali ajde.... Nisam sigurna ni da se kvalifikuje, ali da olakšam dušu - meni je Albreht Direr neverovatno dobar frajer (bio). Omašili smo se za cca 600 godina, a izgledao je otprilike ovako A od živućih... paaaa, Garry Oldman, Slash iz G'n'R, i naravno Billy Idol (bravo OTI!) WOW! Viking! Oduvala si me! Definitivno si me oduvala sa Direrom...Od kad se njega nisam setila i na njega pomislila...Kako si me sada odusevila...za sva vremena....
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 15:25:47
|
|
|
|
luna7
|
Uf....sad bi se moj muž smijao... Meni su se sviđali Bruce Willis, Jhon Travolta , Jan Claude van Dam. To su bili frajeri ehehe...
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 15:28:39
|
|
|
|
gina
|
Pierce Brosnan.... odlepila sam kad se pojavio u Golden Eye 007
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 15:33:46
|
|
|
|
aliki
|
Joj, meni se dugo svidjao Ricky Martin! Sad sam skroz promenila ukus! Jeste cule da je dobio blizance skoro, i to sa surogat majkom?? Freak!! A posle mi se svidjao Billy Zane, a i sada mi je frajer.. :)
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 21:27:31
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: OTI WOW! Viking! Oduvala si me! Definitivno si me oduvala sa Direrom...Od kad se njega nisam setila i na njega pomislila...Kako si me sada odusevila...za sva vremena.... Hehe, OTI pa gde si na njega zaboravila, od svih ljudi! Ja imam neku knjigu o Direru, naravno da je njegovo lepo lice na naslovnoj strani i mesec dana pošto sam je kupila knjiga mi je stajala na polici okrenuta ka spolja tj. korice su bile usmerene ka dnevnoj sobi da mogu da ga gledam svako malo A vidim da bismo ti i ja mogle da otvorimo temu Stvari koje se sviđaju SAMO viking i OTI pa da raspredamo do mile volje
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 21:34:03
|
|
|
|
melania
|
Dzordz Kluni,uf!
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 21:38:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: melania Dzordz Kluni,uf! Dalje ruke od njega, rezervisan je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 8.10.2009 21:49:59
|
|
|
|
magde
|
eston kucher i dgoni depa i glavni lik iz filma twilght ako sam dobro napisala
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 9.10.2009 23:03:18
|
|
|
|
lence
|
R. I. P. Brandon Lee
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 10.10.2009 8:15:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo je bio covek mog zivota. Jest malo cudan, i nije bas lep, al ja sam toliko bila ludo zaljubljena u njega da to nije bilo normalno. Valjda zbog glasa, ne znam, i sad kad ga slusam klecaju mi kolena (doduse, pre sam volela i da ga gledam)
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 10.10.2009 14:42:59
|
|
|
|
lence
|
David Bovie nije lep??? Imao je nekih faza kad mu je image bio bezveze (u '70im), i kad je bio premrsav. Covek je pravi kameleon, mnogi ostali stilovi mu super stoje. On je i dan danas HOT !!!
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 10:35:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking IZVORNA PORUKA: OTI WOW! Viking! Oduvala si me! Definitivno si me oduvala sa Direrom...Od kad se njega nisam setila i na njega pomislila...Kako si me sada odusevila...za sva vremena.... Hehe, OTI pa gde si na njega zaboravila, od svih ljudi! Ja imam neku knjigu o Direru, naravno da je njegovo lepo lice na naslovnoj strani i mesec dana pošto sam je kupila knjiga mi je stajala na polici okrenuta ka spolja tj. korice su bile usmerene ka dnevnoj sobi da mogu da ga gledam svako malo A vidim da bismo ti i ja mogle da otvorimo temu Stvari koje se sviđaju SAMO viking i OTI pa da raspredamo do mile volje Moguce...mada ove devojke navedose u mom odsustvu neke likove,meni zanimljive...na primer: Brendon Lee (hm), David Bowie ...uh!!!
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 10:36:58
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ovo je bio covek mog zivota. Jest malo cudan, i nije bas lep, al ja sam toliko bila ludo zaljubljena u njega da to nije bilo normalno. Valjda zbog glasa, ne znam, i sad kad ga slusam klecaju mi kolena (doduse, pre sam volela i da ga gledam) mene ovaj covek uvek plasio mislim... ja sam ga se plasila
|
|
|
|
RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? 13.10.2009 10:55:38
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je divan...Uvek je bio divan.. A tek u onom filmu Lavirint...Joj.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?