Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.8.2009 21:01:21
|
|
|
|
2002m
|
meni je ovaj........Vlada Stanojevic
< Poruku je uredio 2002m -- 11.8.2009 21:02:10 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.8.2009 21:05:53
|
|
|
|
nina83
|
Cuti, a ko za inat, stalno neke teme o sexu Pa gde, s kim, kako.. Ovo je mucenje trudnica
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.8.2009 21:08:24
|
|
|
|
gagana83
|
Slazem se sa tobom sestro slatka,gde ce im dusa?
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 10:45:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jason Statham Vin Diesel Phil Wenneck I ima jedan dečkić, glumi u romantičnim komedijama, mršav, crn... jbg nemam pojma kako se zove
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 11:20:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR I ima jedan dečkić, glumi u romantičnim komedijama, mršav, crn... jbg nemam pojma kako se zove Ne vredi, ne mogu da ga nađem. pre neki dan sam ga gledala u nekoj romantičnoj komediji na TV, sa Astonom Kučerom i još nekom plavom glumicom (ja užasno stojim sa imenima glumaca).
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 13:58:07
|
|
|
|
AtenA
|
mozda lose stojis sa imenima glumaca ali ti je ukus sto se tice muskaraca odlican!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 13:59:48
|
|
|
|
Anoniman
|
zar je ime bitno
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:01:50
|
|
|
|
AtenA
|
meni je i Shon Connery,frajer za sva vremena,sto je stariji to je bolji ne znam nekako ima extra glas,... doduse moze pradeda da mi bude verovatno!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:04:16
|
|
|
|
andrijana
|
Meni je Alek Boldvin,u mladjim danima,bas frajer.
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:04:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: AtenA mozda lose stojis sa imenima glumaca ali ti je ukus sto se tice muskaraca odlican! Ma nervira me što ne mogu ovog malog da se setim, ni da ga nađem, on je baš baby face. MLJAC
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:06:36
|
|
|
|
andrijana
|
A Vin Dizel mi bas izgleda muski.
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:07:53
|
|
|
|
Anoniman
|
da se ne zanosim tamo nekim ...daleko su brate mili evo jedan meni bar dobrih ... vaš glumac
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:08:52
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. da se ne zanosim tamo nekim ...daleko su brate mili evo jedan meni bar dobrih ... vaš glumac Vucko a Bajaga
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:10:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Bajaga je broj 1 ali ovo su mi sve ostalo simpatije
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:10:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Vucko a Bajaga andrijana, Vin Diesel daje svoj vrhunac kada progovori, ima super glas. ps. žene ja sam prsla s mozgom!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:11:55
|
|
|
|
mihi
|
WENWORTH MILLER
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:12:48
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Bajaga je broj 1 ali ovo su mi sve ostalo simpatije E, dobro ja se vec zabrinula za Bajagu
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:13:48
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR andrijana, Vin Diesel daje svoj vrhunac kada progovori, ima super glas. misliš da mu je to vrhunac?
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:13:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovaj lik što ga svi stavljate, pa i mihi sada... on je prosto šablon lepote. Mislim da nema potrebe da kažem da je predivan, prosto, ne znam kome bi se mogao ne sviđati?
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:14:00
|
|
|
|
Anoniman
|
evo mi Rivana još jedne simpatije (ali Bajaga...moja ljubav ) Gabriel Batistuta - fudbaler argentinske nogometne reprezentacije
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 12.8.2009 14:18:17 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:14:38
|
|
|
|
prolece
|
bravo,mihi!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:15:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: prolece IZVORNA PORUKA: Tasha RR andrijana, Vin Diesel daje svoj vrhunac kada progovori, ima super glas. misliš da mu je to vrhunac? Pa... to je vrhunac koji ja vidim (čujem)... i verovatno za života neki drugi njegov vrhunac neću videti (čuti).
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:16:03
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. da se ne zanosim tamo nekim ...daleko su brate mili evo jedan meni bar dobrih ... vaš glumac Vučko ovo baš liči na tebe, nekako te spajam s njim, ebeš ćevape... Ali ja arogantnijeg glumca ne znam... Ne sviđa mi se ni sekunde.
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:17:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. da se ne zanosim tamo nekim ...daleko su brate mili evo jedan meni bar dobrih ... vaš glumac Vučko ovo baš liči na tebe, nekako te spajam s njim, ebeš ćevape... Ali ja arogantnijeg glumca ne znam... Ne sviđa mi se ni sekunde. ma ebo arogantnost...neću ga kući voditi ...pa nije on Bajaga
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.8.2009 14:17:30
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ovaj lik što ga svi stavljate, pa i mihi sada... on je prosto šablon lepote. Mislim da nema potrebe da kažem da je predivan, prosto, ne znam kome bi se mogao ne sviđati? Meni se ne sviđa.. Ja ne volim šablone.. Mora imati neku grešku na sebi.. To mi je tako sexy.. Recimo ovaj moj Eric ima malo čudan nos..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?