Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 10:31:56
|
|
|
|
Rina
|
Nije mi najprivlacniji na planeti ali mi je mnogo privlacan od kad sam odgledala CHAOS RiDDEN YEARS koncert ALEXI LAIHO
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 10:35:16
|
|
|
|
Anoniman
|
on je frizer u onoj seriji sa denise richards? znam da je svaku u toj seriji povalio hihihi . opasan ti ovaj frajer eugi. IZVORNA PORUKA: eugenija Eric Balfour, valjda
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 12:16:37
|
|
|
|
eugenija
|
Joj Miljče, ne gledam baš serije, ne znam na koju misliš, ovog Erika sam gledala u jednom filmu. Veliš, opasan E jesu našli glumca da redom povaljuje, uaaaaaaa.. hahahhaa Čudi me što baš njega :P Hihihihihiihi
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 13:34:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni uopšte nije frajer taj Eric Balfour. Ne bih ga ni močugom od 20 m takla.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 13:49:37
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Meni uopšte nije frajer taj Eric Balfour. Ne bih ga ni močugom od 20 m takla. A ja ni nemam pojma ko je
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 13:58:19
|
|
|
|
magnetic
|
Dr.Shepherd mljac
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 14:54:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 IZVORNA PORUKA: Tasha RR Meni uopšte nije frajer taj Eric Balfour. Ne bih ga ni močugom od 20 m takla. A ja ni nemam pojma ko je I ja ga sada vidim prvi put, na slici, par postova iznad. O Shepherd-u već možemo pričati! I o onom iz Bekstvo iz zatvora, rado bih ćaskala.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 15:00:49
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 15:27:17
|
|
|
|
eugenija
|
ALEXI LAIHO IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Leki 77 IZVORNA PORUKA: Tasha RR Meni uopšte nije frajer taj Eric Balfour. Ne bih ga ni močugom od 20 m takla. A ja ni nemam pojma ko je I ja ga sada vidim prvi put, na slici, par postova iznad. O Shepherd-u već možemo pričati! I o onom iz Bekstvo iz zatvora, rado bih ćaskala. Šta da vam kažem, važno da ste čule za ALEXI LAIHO-a, što mi je drago
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 15:32:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Šta da vam kažem, važno da ste čule za ALEXI LAIHO-a, što mi je drago Što smo cinični. Ne, i njega sada prvi put vidim u životu!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 15:34:31
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: eugenija Šta da vam kažem, važno da ste čule za ALEXI LAIHO-a, što mi je drago Što smo cinični. Ne, i njega sada prvi put vidim u životu! Pu, pu daleko bilo, samo pokušavam da te nasmejem, ebemuuuuu... Ni ja nisam čula za Erica, napisah još Eric Balfour, valjda, a to valjda jer sam čoveka samo jednom i to skoro videla u filmu i jedva izguglah ime...
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 21:45:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Lenka, ruke k sebi, Billy je moj, a ti se drzi Bajage IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 21:49:32
|
|
|
|
Anoniman
|
A ha, cudo je radio u seriji. Postao frizer i radio sa manekenkama, nema koju nije dovatio. Glumio je jos u rimejku teksaskog maskra. IZVORNA PORUKA: eugenija Joj Miljče, ne gledam baš serije, ne znam na koju misliš, ovog Erika sam gledala u jednom filmu. Veliš, opasan E jesu našli glumca da redom povaljuje, uaaaaaaa.. hahahhaa Čudi me što baš njega :P Hihihihihiihi
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 22:21:19
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn A ha, cudo je radio u seriji. Postao frizer i radio sa manekenkama, nema koju nije dovatio. Glumio je jos u rimejku teksaskog maskra. IZVORNA PORUKA: eugenija Joj Miljče, ne gledam baš serije, ne znam na koju misliš, ovog Erika sam gledala u jednom filmu. Veliš, opasan E jesu našli glumca da redom povaljuje, uaaaaaaa.. hahahhaa Čudi me što baš njega :P Hihihihihiihi Viđu, viđu šta sam našla: "He is of Russian, French, and Native American descent." Pa ta mešavina ne može biti loša nikako E, glumio je i u seriji 24, i snimao neke TV filmove.. i još je BIK u horoskopu + je pokazao "ponos" u Lie with me (ovaj film sam gledala i zato mi je on i pao na pamet) Ili da otvorim temu: Upoznajmo Erika
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 22:29:45
|
|
|
|
Anoniman
|
+ je pokazao "ponos" u Lie with me (ovaj film sam gledala i zato mi je on i pao na pamet) Nije on tebi pao na pamet, nego nesto drugo vidim ja, docim mu ni ime nisi zapamtila
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 22:30:32
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn + je pokazao "ponos" u Lie with me (ovaj film sam gledala i zato mi je on i pao na pamet) Nije on tebi pao na pamet, nego nesto drugo vidim ja, docim mu ni ime nisi zapamtila Upravo tako!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 22:33:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato si i stavila ovu sliku A serija se zove Seks, ljubav i tajne. Cak je najboljem drugu povalio ribu. Kazem ti ja, opasan tip
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 22:36:17
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Zato si i stavila ovu sliku A serija se zove Seks, ljubav i tajne. Cak je najboljem drugu povalio ribu. Kazem ti ja, opasan tip A kako ja uvek ubodem te opasne, majka mu stara.. Ali pazi, on i nije nizašta drugo, već za povalji*anje.. baš mi je u skladu sa temom sav.. ... hm.. hm... ceo
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 22:40:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ovo ti je da nocas ljepse spavas ">
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 5.8.2009 22:42:18
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 7.8.2009 0:57:06
|
|
|
|
MERYEN
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.8.2009 15:18:40
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn on je frizer u onoj seriji sa denise richards? znam da je svaku u toj seriji povalio hihihi . opasan ti ovaj frajer eugi. Miljanaaa, ovo je čovek mog života... Sa 23 godine je radio kao bebi - siter, pa on zna sa bebama, što bi mom Viku super dobro došlo Alergičan je na mačke, i to mu je + od mene a iskopala sam i da peva KLIK Ceo dan pevušim pesmicu... la la la la la
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.8.2009 15:45:40
|
|
|
|
Anoniman
|
A tebi ce da pjevusi GIMME MORE naglasavajuci "Bodies movin , that's how we start this"
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.8.2009 15:47:00
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn A tebi ce da pjevusi GIMME MORE naglasavajuci "Bodies movin , that's how we start this" UHHHHHHHHH..
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 11.8.2009 15:48:05
|
|
|
|
guppy RR
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?