Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 30.1.2010 10:38:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: banini JA NE ZNAM ŠTA MI JE, ALI SE MNOOOOGO LOŽIM NA IVANA TASOVCA.... to ti je kao kad ja vidim Ivana iz Legendi ......
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 30.1.2010 11:00:04
|
|
|
|
minavb
|
Jos jedan macan po mom ukusu, Benicio Del Toro.
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.2.2010 15:19:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Imam ih više i svaki iz različitih razloga... A Harrison Ford je ubedljivo na prvom mestu....
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.2.2010 15:27:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
MM svi oni mala maca za njega
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.2.2010 15:30:16 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.2.2010 15:30:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Jutro drage... Evo vam jedan mali poklončić za dobro jutro!! Nisam inace luda za njim al u ovom filmu je izgledo do ja........... tri bambija za ovog ..mmmmmmmmmmmmmmm IZVORNA PORUKA: banini JEDAN JEDINI...NAJLEPŠI...JAO SVE BIH OSTAVILA ZBOG NJEGA.... IZVORNA PORUKA: Mari86 Kako je on meni seksi u ovom filmu...zgromila bih ga... jaoo kad sam bila klinka ciitava soba mi je bila izlepljen nejgovim posterima ....
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.2.2010 15:43:48 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.2.2010 17:04:02
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Kako je on meni seksi u ovom filmu...zgromila bih ga... daaaaaaaaaaaa Kakva kosa kakva brada Kakve oči Njama njam
< Poruku je uredio Ellenica -- 25.2.2010 17:05:33 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.2.2010 22:14:54
|
|
|
|
Alexis79
|
Branim Popovic ako se secate filma Strsljen on je igrao policajca Abaza i brata od Strsljena .MMMMM
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 25.2.2010 22:18:29
|
|
|
|
Alexis79
|
Ovaj me covek odusevljava.Ima nesto u ocima,jest mator ali... A i Dzontra je super
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 14.3.2010 21:45:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 A naš Branislav videla sam ga pre dva dana ispred moje zgrade , meni je skroz BZV....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 14.3.2010 21:49:04
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Kako je on meni seksi u ovom filmu...zgromila bih ga... mmmm, sa ovim se slažem....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 14.3.2010 21:56:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh, evo nastavka moje liste Rastrgla bih ga da me pogleda tim ocima...mmmmmmmmmmm... Pa onda i on.....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 14.3.2010 22:07:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja volim Italijane -prvi je glumac Alesandro Gasman a drugi fudbaler Alesandro Nesta i još jedna Nestina slika
< Poruku je uredio dunja -- 14.3.2010 22:12:50 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 19:08:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Opet sam se setila jednog Italijana Raoul Bova, glumac:
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:04:44
|
|
|
|
diamond
|
Viggo Mortensen mmmmmmmmm, zapao mi je za oko u gospodarima prstenova
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:07:29
|
|
|
|
diamond
|
a onda odma za njim Andy Garcia
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:10:10
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: diamond Viggo Mortensen mmmmmmmmm, zapao mi je za oko u gospodarima prstenova Dobaaaar, dobaaar!!! Uh, ne bih se bunila ..........
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:12:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: diamond Viggo Mortensen mmmmmmmmm, zapao mi je za oko u gospodarima prstenova Dobaaaar, dobaaar!!! Uh, ne bih se bunila .......... da prelep je, meni je na prvom mestu, mislim da sam pisala na početku ove teme ili neke slične....ali mu bolje stoji tamnija kosa kao u Gospodaru prstenova
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:17:02
|
|
|
|
Veca77
|
Od juce (ali bukvalno) se lozim na Erika Vitejkera - americkog kompozitora klasicne muzike i dirigenta!!! Od juce i znam za njega, nikad ga ranije nisam "snimila"! Bas cudno! A ako hocete da ga vidite na delu, http://www.youtube.com/watch?v=D7o7BrlbaDs
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:19:32
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: dunja da prelep je, meni je na prvom mestu, mislim da sam pisala na početku ove teme ili neke slične....ali mu bolje stoji tamnija kosa kao u Gospodaru prstenova Apsolutno se slazem! Ona masna, tamna kosa mu jaaaako dobro stoji!!! Sto se mene tice, ne mora uopste da je pere!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:21:41
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: dunja da prelep je, meni je na prvom mestu, mislim da sam pisala na početku ove teme ili neke slične....ali mu bolje stoji tamnija kosa kao u Gospodaru prstenova Apsolutno se slazem! Ona masna, tamna kosa mu jaaaako dobro stoji!!! Sto se mene tice, ne mora uopste da je pere!!!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:23:02
|
|
|
|
diamond
|
ma ja se oduzmem kada ga vidim...jako, jako dobro!!!!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:28:31
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: diamond ma ja se oduzmem kada ga vidim...jako, jako dobro!!!! Ja mislim da sam svaki deo gospodara odgledala po 5 puta!! Sto zbog njega sto zbog Legolasa (Orlanda Bluma - koji mi jedino u tom filmu na nesto lici)!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Znate li ko je Bredli Kuper i kako izgleda ? Njam ...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:30:59
|
|
|
|
diamond
|
on mi je malo bebast, ja vise volim te, te, te koscate sa grubljim crtama lica a opet lepe
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 26.3.2010 21:31:33
|
|
|
|
diamond
|
mislila sam na orlanda u predhodnom postu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Brak bez ljubavi?Pretty78Da li mozete da zivite u braku bez ljubavi?da (
7%)
ne (
87%)
zivim vec (
5%)
Ukupan broj glasova: 295Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!