Anoniman -> RE: Koja kolica za blizance? (3.10.2011 13:11:00)
|
I moja prolaze na sva vrata, generalno, sva kolica su prilagodjena tome, tako da ta stavka nije problematicna. Ono na sta sam ja najvise obracala paznju prilikom kupovanja kolica su tockovi zbog okruzenja u koje zivimo, one su imale oko 6 meseci kad je bila najveca zima, kod nas je bilo snega meni do kolena...ali kolica su lepo prolazila kroz taj duboki sneg, isto je i sa blatom, peskom, shljunkom i slicnim groznim terenima, znaci nigde nikad nismo zapeli. Na mnogim mestima u gradu gde druge mame sa jednom bebom moraju da stanu i pridignu prednji deo kolica ne bi li prosle, ja predjem bez takvih akcija (bankine su izuzetak) ...Tako da su meni veliki tockovi, u sto manjem broju bili obavezni. Naravno, pored toga je bilo obavezno da je bebi udobno, da je bezbedna, a sve to sam dobila u mojim kolicima...i evo, bebe od 16 meseci upravo sad spavaju u kolicima [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Moram da dodam jos nesto, ukusi su drugaciji, meni su moja kolica odlicna, nekom drugom su mozda grozna, ruzna ili im deluju tesko ili ko zna sta, zato je najbolje otici u radnju i kolica pogledati uzivo, isprobati koji krug po radnji, i tek tada doneti odluku...preporucujem da se ipak kupovina obavi preko web shopova, posto su mnogo jeftiniji i pored dostave na kucnu adresu.
|
|
|
|