bulka -> RE: Koja kolica za blizance? (15.8.2011 9:51:27)
|
Hvala smeskicTB! Zaista smo zadovoljni nasim chipolino kolicima! (Ali kada smo kupovali stolicu za hranjenje, nismo izabrali chipolino, delovala je previiise plasticno, vec chicco, napisacu i postaviti slikicu u odgovarajucoj temi.) Mi kada smo odlucivali koja cemo kolica, bitno nam je bilo i koliko su teska, odnosno da ne budu preteska ali da budu stabilna i kvalitetna. Nasa su teska 14 kg. U pocetku je muz snosio i uznocio kolica na 4 sprat (nema lifta), ali smo odustali od toga, i poceli da ih ostavljamo u ulazu, sve mame u nasoj zgradi ih ostavljaju, samo ih mi sklapamo i ostavljamo kraj vrata komsinice u prizemlju, ima taman prostora, sama nam je predlozila, i to nas je spasilo, jer je pre toga zaista bio napor izvesti ih u setnju... Javni prevoz nismo koristili, sto ti napisa, ne znam ni kako bi mogli. U auto, gepek, stanu sklopljena. U markete smo ulazili, butike, prolaze kroz vrata... Na kraju vodili smo se i estetikom, ova su nas odusevila. I ne samo nas, u gradu, puno njih nam je reklo, da imamo lepa kolica...
|
|
|
|