Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 10.9.2015 12:05:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Peg Perego duette KLIK Ili Cosatto KLIK
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.11.2015 10:05:42
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 najveća dozvoljena širina je 80 cm. Kad malo bolje razmislim, nijedna kolica neće moći da mi uđu u stan, jer namam dovoljno dugo predsoblje, već se odmah skreće u dnevnu sobu Mi imamo chipolino duo, i ona su shiroka 77cm, znachi sigurno prolaze kroz vrata od 80 cm, a dugachka su oko metar, i bez problema ulaze bilo gde...
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 20.11.2015 10:27:04
|
|
|
|
Sunce_ljubavi
|
Slucajno sam naletela na ova...Imaju sve 3 korpe, znaci as, kolevka i sportsko sediste...a koliko vidim ram je kao kod obicnih kolica, mozda je ova varijanta za vas u problematicnim prostorima...
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 15.4.2020 20:45:47
|
|
|
|
lokicagagica
|
Sto se kolica tice, obzirom da imamo devojcicu stariju od blizanaca samo 15 meseci, kupili smo per perego triplete. I moram da kažem da si odlicna. Meni su malo teza bila za voznju jer sam navikla na klasicna kolica, ali kad sam se navikla i na njih bilo je super.
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 15.4.2020 22:57:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Super vam je ispalo onda, svi troje zajedno i milina 😊
|
|
|
|
RE: Koja kolica za blizance? 15.4.2020 23:03:00
|
|
|
|
lokicagagica
|
To nam je bilo jedino resenje obzirom da je ona još uvek mala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?