Klarita -> RE: Iz čega dete pije sok/vodu? (10.10.2014 10:15:54)
|
Ne dajem sok. Ja sam nemajka[sm=smiley36.gif] Samo voda[sm=hudicek1.gif] K sam dala par puta, ono na pocetku kad smo uvodili hranu, onda nisam imala gde da joj uguram i sok jer je jela kao "zmaj". Ona eto i sad ne pije sok. Zaleti se pa kupi buci buci, kad vidi neko da pije, mislim neko dete ili u prodavnici i onda cugne par puta i ostavi[sm=hudicek1.gif] Pa, bolje za nju, samo joj jos i sok fali. Cesto joj dajem cedjenu narandzu. Tokom zime obavezno svaki dan, a i letos je pila. Eto podseti me, nisam joj skoro nudila...brate, njoj nemam ni kad[sm=smiley29.gif] Ne dajem ni N. Dala sam mu isto par puta na pocetku uvodjenja cvrste hrane i odusevljen je, ali na kasicicu. Necu ni da mu dajem[sm=hudicek1.gif] A, znam, zalila mi se komsinica jedna, njoj se ubudjao pisak u unutrasnjosti[sm=zmeden.gif] Mi je imamo od prosle nedelje, evo vec nedelju dana kako pije vodicu i perem je jednom dnevno, sem ako ne isprlja pisak posle hranjenja kasicom, onda ga odmah perem, sve me strah zbog tog loseg iskustva moje komsinice.
|
|
|
|