little_one -> RE: Iz čega dete pije sok/vodu? (30.1.2014 20:57:53)
|
MI pijemo iz aventove case s piskom i odlicna je stvarno, al vec je predugo koristimo, i super je da ponesemo sa sobom kad idemo negdje ili kod kuce da joj je dostupna uvijek voda, ali smo naucili i da pijemo iz solje i iz case....i super joj ide, zaista...i mi smo poceli sa jogurtom, sad vec pije i mlijeko iz solje a i vodu nekad kad smo za stolom, damo i njoj sama da uzme i popije vodu...oprezna je i pazljiva al joj jos ne dajem vodu iz case svakodnevno da kazem...e sad jos nismo izbacili vecernju i jutarnju flasicu s mlijekom, rado bi i to, al nekako nikako da presjecem i da uradim i to i da se "skinemo" s flasice pred spavanje narocito...nekako mi slabo ide da se organizujem po tom pitanju al moracu nekako da joj uvedem klopu prije spavanja, pa onda kupanje i spavanje bez flasice....zna sama da zaspi tako da me to ne brine, vise me brine navika da se legne pored nje i da joj se da flasica i da tako zadrijema....i dalje je budnu stavljamo u krevetac tako da valjda tu nece biti frke....moram da pogledam ima li ista na forumu na ovu temu...
|
|
|
|