margom -> RE: Inseminacija III deo (14.6.2014 11:33:49)
|
Stetice draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]....samo tako je moguce opstati u svom ovom ludilu.....na zalost, moj dragi i ja smo mnogo toga prosli zbog njegove dijagnoze (ima problema sa vaskularnim sistemom, pa teze hoda) i stare smo kuke sto se tice rvanja sa lekarima i nasim zdravstvenim sistemom....tako da, trudimo se da nikada ne unosimo previse sebe u nesto sto je neizvesno, na taj nacin se zastitimo od prevelikog razocarenja....da nije tako, odavno bi zavrsili u Lazi sa kosuljama vezanim na ledjima. E sad, slagala bih kada bih rekla da se nisam nadala da ce IUI uspeti, posebno kada sam videla koliko sam folikula proizvela (da ne kazem "jaja snela") a i kada su mi podgrejali nade onim progesteronom i betama, za koje se na kraju ispostavilo da su cista posledica Klomifena i Pregnila...inace juce mi rekose da skoro nisu imali nekoga ko im je tako ludacki odreagovao na ta dva leka...E sad, samo da mi nisu poremetili ciklus i hormone i tako napravili vecu stetu nego korist....jer danas bi trebalo da mi stigne [sm=hudicek1.gif], a nesto nema najava....A i posto planiramo Prag i nasu prvu VTO na jesen, ne bih volela da se pojave novi problemi.... Sve vas ljubimmmmmm....
|
|
|
|