margom -> RE: Inseminacija III deo (11.6.2014 9:50:23)
|
Ivancice, ja ne pijem i ne primam nista posle IUI, ali ispada da sam tako ludacki odreagovala na Klomifen i Pregnil, da sam jedna u milion kojoj su rezultati posledica te terapije. Ne shvatam samo kako je moguce da im beta seta gore dole, ajd za progesteron jos i mogu da razumem, ali mi za betu stvarno nije jasno....A ja se sto se tice ovog postupka nisam skoro ni malo nadala, jer znam koji je procenat uspesnosti, istomsmontako ispostovali misljenje prof Spremovic da bi pre ulaska u VTO pricu bilo dobro da se vidi kako moj organizam reaguje na stimulaciju (vala smo ga bas videli,za sve pare), kao i da biolog pogleda uzorak mm jer patimo i od loseg spermograma. Nadam se samo da mi ovo iskustvo sa Klomifenom nece u bliskoj buducnosti poremetiti hormone i da ce se sve brzo smiriti, jer su meni svi reproduktivni hormoni do sada uvek bili savrseni, ovulacije su bile dobre i sve je bilo na svom mestu, osim povremenih problema sa TSH, mada sam i njega zauzdala terapijom. A kod koga ti radis inseminacije, tj. ko te vodi u Visegradskoj?
|
|
|
|