Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.12.2013 19:33:31
|
|
|
|
Maraj
|
joj draga i ja, jos pogotovu kako se dan D priblizava, mislim da cu da "flipnem" do tad . Najgore sto cini mi se vise nista ne osecam. Koliko me je boleo stomak par dana nakon IUI, sad nista...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.12.2013 20:39:00
|
|
|
|
Caciki
|
Maraj draga,znaš li ti da to može da bude znak za To je možda pad imuniteta usled hormonske promene...jao navijaaaaam!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.12.2013 21:05:13
|
|
|
|
Maraj
|
pa ne znam caciki, smorim se svaki put kad mi izadje, a nije mi skoro izasao. Nista drugo ne osecam, cak su me do juce grudi svrbele sad nista, stomak me boleo pa prestao, samo su ostali neki baloncici kao pucketanja u stomaku, danas ni to. Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.12.2013 21:09:00
|
|
|
|
Caciki
|
Pa mislim super,nema nekih promena osim što počinju lagano da me boluckaju grudi i malo me stomak tu i tamo probode...ništa specijalno...najgore mi je ovo čekanje
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.12.2013 21:11:46
|
|
|
|
Maraj
|
joj i meni, trudim se da ne razmisljam, al o cemu drugo da mislim, kad je vikend, jedva cekam sutra, da krenem na posao, pa necu toliko ni razmisljati jos par dana...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.12.2013 22:37:46
|
|
|
|
Inda
|
maraj, verujem da ti cekanje sve teze pada,ali jos samo malo strpljenja, navijam za caciki takodje zelim meni je ostalo jos 10 dana cekanja
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.12.2013 8:16:41
|
|
|
|
Jole84
|
Još malo devojke
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.12.2013 11:02:29
|
|
|
|
nata11
|
Maraj kada radis testic
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.12.2013 12:17:14
|
|
|
|
Caciki
|
Maraj,živa li si jesi radila test...?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.12.2013 17:23:33
|
|
|
|
17 joka
|
Maraj vreme je za prvi razred svom snagom devojke za sve vas
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2013 11:55:45
|
|
|
|
beko
|
budi strpljiva i ne misli na ishod,kad je meni uspela iui bila sam opustena i najmanje sam se nadala
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2013 11:59:07
|
|
|
|
beko
|
draga,kada ti radis svoj testic,zelim ti uspesan testic
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2013 22:15:23
|
|
|
|
Maraj
|
drage, evo me, stigla... Moja prva IUI se zavrsila neuspesno... Nista, zvala sam drugu ordinaciju da se raspitam oko IUI. Ovaj ciklus cu pauzirati, pa od januara, na 2. IUI... Pozdrav za sve, i hvala puno na podrsci. Caciki, kako je kod tebe?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2013 22:20:06
|
|
|
|
degu
|
Maraj
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2013 22:31:51
|
|
|
|
madre
|
maraj, nije bas morala da dodje
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2013 22:53:25
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj baš mi je žao
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2013 23:31:17
|
|
|
|
Maraj
|
Bas sam se ponadala da ce mene da strefi iz prve, al kad nece, nece. Idemo u novi krug... Sledeci put radim ITI metodom...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2013 23:57:28
|
|
|
|
nata11
|
Maraj . Mozda sam te vec pitala nisam sigurna gde ces raditi iti_
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2013 0:07:10
|
|
|
|
g.a.g.a
|
Maraj ne brini,navijamo za sledeci put ,meni nisu uspele 7,mislim da su bile 7...iui,al te tesim ,pa ne odustajem uspece stota
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2013 0:11:16
|
|
|
|
g.a.g.a
|
sicilijana i caciki ,ako ne uspe inseminacija dobra vest je da za vto ne treba ni jedan da bude prohodan
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2013 0:14:39
|
|
|
|
g.a.g.a
|
i mi brojimo sa vama
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2013 13:05:47
|
|
|
|
Inda
|
zao mi je sto nije uspelo Maraj. I meni je prva IUI i kako se blizi beta sve se manje nadam... s obzirom da ne osecam nista. Ali uspece nam neka sigurno, druga ili treca
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2013 13:08:33
|
|
|
|
Inda
|
user posted image zao mi je sto nije uspelo Maraj. I meni je prva IUI i kako se blizi beta sve se manje nadam... s obzirom da ne osecam nista. Ali uspece nam neka sigurno, druga ili treca user posted image
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2013 20:57:15
|
|
|
|
ivancica_
|
Maraj nemoj da se sekiras bas mi je zao, meni isto nije uspela prva ovaj mesec iz prirodnog pokusaja opet nista stigla na 25 dan danas. Otisla odma da se javim kod doktorke da vidim imamo li vremena zbog praznika da uradimo drugu kad ono....bris pokazao kandidu i cista zutog tela ostala na jajniku kako sam se iznervirala. Sada sam dobila nistatin da stavljam i mikroginon kontraceptivne pilule da pijem pa da se brisevi ponove i u januaru onda druga inseminacija. Rekla mi da se javim 2 dan ciklusa jer ta terapija koju ce mi prepisati krece se od drugog dana. Tako da ono kada se neda bas se neda. Nego gde nam je Caciki?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2013 22:10:21
|
|
|
|
Caciki
|
Evo me drage moje na poslu gužva ovih dana pa nikako da vidim šta se ovde dešava Maraj baš mi je žao ali glavu gore,biće ne brini. Kod mene još ništa,trebalo bi sutra da dobijem ako ćemo po tome kako je do sada bilo na 29-30 dana,danas mi je 29 DC i 16 dan od inseminacije...nema nekih promena,boluckaju me grudi malo i glava me ubi danas ceo dan...to je do sada uvek bio znak da stiže...ali ne mora da znači... Javljam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?