cuda -> RE: Inseminacija III deo (9.10.2013 16:06:36)
|
Caciki - ma samo opusteno. Meni je IUI uspeo iz prvog puta jos 2001 , usput je bio tog dana i petak 13 nakon IUI sam se truckala u autobusu, a imala sam samo jedan folikul od 21 mm i jedan od 19. Ni ja nisam radila laparaskopiju niti bilokakve briseve niti hormonski status. Kada sam isla na IUI isla sam opusteno bez velikog optimizma i ocekivanja jer je sve licilo na to da doktor hoce da nam uzme 1000 evrica nekoliko puta pa tek onda mozda i bude nesto od bebca. Usput i muz je bio na granici.. pa eto uspelo nam je , samo kazem kad hoce ono hoce a kad nece mozes na glavi da dubis niko nece moci da pomogne. Nisam nesto mnogo pobozna i ne verujem u prorocice ali sam kao klinka bila znatizeljna i zavirila malo u astrologiju. Astrolog mi je rekao da cu imati problema oko dece ali da cu ih ipak imati, za svo vreme u braku to mi je bilo u podsvesti i zato nisam bila opsednuta bas mnogo kada ce to biti. Najvaznije je da posle prve IUI i porodjaja moj problem je i dalje ostao isti a i mozev pa smo sa zivotom nastavili opusteno i nakon 3 godine desila se prirodna trudnoca a sto je najgore jeste da pre par meseci a posle 8 godina od druge trudnoce i mojim problemom sa stitnom zlezdom i hormonskim katastrofalnim statusom i muzevljevom spermom gde mu je urolog sa kojim se zna u sali rekao sinko blago tebi mozes opusteno u svaleraciju nema od tebe nista ja ponovo ostala trudna ali nazalost zavrsilo se spontanim jer sam uzimala lekove za stitnu zlezdu koji nesmeju da se koriste u trudnoci da bi nakon spontanog i nove kontrole hormona stitne zlezde doktorka rekla da sam izlecena. Upala sam u toliku depresiju jer pomalo krivim sebe zasto nisam uradila analize ranije vec nesvesno izasvala spontani
|
|
|
|