janabons -> RE: Inseminacija III deo (22.11.2012 10:05:27)
|
IZVORNA PORUKA: J@n@ Dobro jutro drage devojke!!!!Samo da vam se zahvalim sto mislite na mene-puno mi znaci vasa podrska!!!!!Zaista ste divne i za sve po [sm=smiley31.gif]!!! U petak mi je mm priredio iznenadjenje-izvukao me ranije sa posla pa pravac Divcibare!Strogo mi je bio zabranjen mob,internet[sm=smiley1.gif]...puno smeha,opustenog muckanja,setnji,filmova a malo domaceg vinca i 6 carobnih dana je proletelo!!!!!I to bez osluskivanja simptoma[sm=smiley36.gif]!!! Danas mi je 14dpIUI a 26dc i za sada je mirno,bez [sm=hudicek1.gif]!!!!Razmisljam da sutra odradim betu-bice 15dpIUI a 27dc-sta mislite da li je rano?Ili da sacekam da mi prodje i 28dc bez [sm=hudicek1.gif] pa tek onda beta?Mozda ponedeljak? Jess021,Pari,Maki zao mi je![sm=smiley31.gif]!Hrabre ste devojke i znam da ce te se boriti i da ce te uskoro biti [sm=nosecka.gif], maziti trbe i smejati se!!! Degu,Maco821,Min@ navijam najjace za [sm=modricrtici.gif] ili visoke bete! J@n@,opusteno mozes sutra da radis betu,meni je i test vec 14 dpo pokazao [sm=modricrtici.gif] NAvijam i vucem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako[sm=bravo.gif] i cekamo te u prvom tromesecju[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|