janabons -> RE: Inseminacija III deo (16.11.2012 15:58:12)
|
IZVORNA PORUKA: Snekile7 I razmisljam kako dobro da se iskombinujem. Ne znam kako to izvesti, npr. izvadim sve za vto, i deo toga treba za iui, s obzirom da se predaju original papiri, ovi mi za vto uzimaju sve. Znaci moram da vadim ponovo za iui, a kakod a izvedem u jednom mesecu dva puta iste neke nalaze, ne znam ni sama. A inace zar hsg nije samo uslov za iui, a ne za vto. Kod mene je problem mm spermogram, citala sam da je hsg za vto uslov samo ako je spermogram ok. Citala sam neke devojke su radile iui dok su cekale na vto, ako mogu da napisu, kako i sta su se iskombinovale. A treba li za svaku iui ponovo da se rade analize, recimo 3 meseca uzastopno radim iui, znaci li da sva tri meseca moram iznova te neke analize. Sta je od analiza za iui potrebno u Visegradskoj? Mislila sam 2 iui da uradim drzavno tamo, kod Tulica pa ako ne uspe trecu kod Ivanovica privatno, a u medjuvremenu cekam vto( za koju se nadam da mi nece trebati)....Sta mislite???? Snekile,sve je stvar dogovora sa dr,ja sam za 15 dana prikupila sve analize za hsg(a kao sto kaze maki,ima ih dosta),u junu odradila hsg i odmah tri ciklusa za redom iui,Inace,drzavno sam radila,u frontu.I sve analize od hsg su mi vazile i za iui,nijednu dodatnu mi nisu trazili.vidim da je kod maki drugacije,zato je najbolje u zavisnosti od toga gde ces raditi da se posavetujes sa svojim dr.
|
|
|
|