Lilly* -> RE: Urinarne infekcije u trudnoći (21.7.2010 22:31:56)
|
IZVORNA PORUKA: jelana9 Ja sam trenutno na pocetku sedmog meseca.Po nalazima koje sam uradila,u urinu su mi nasli dosta sluzi i bakterija,kao i kristala peska. Moj ginekolog mi je rekao da to nije nista strasno,i da pijem 3 litra vode dnevno i dosta cajeva. Na jednom medicinskom sajtu,ginekolog mi je nalozio na osnovu rezultata koje sam mu poslala,da je rec o urinarnoj infekciji i da se hitno javim svom ginekologu-jer su moguce komplikacije u trudnoci. Sta Vi mislite o tome?Dali ste imale slicnih simptoma u trudnoci,sta ste radile? U zadnje vreme,desava mi se da me u toku hoda zaboli u predelu jajnika.Neki kazu da je to normalno,zbog tezine koja pritiska mokracnu besiku. Uzela sam caj od brusnice i uvin,ujutru cu probati caj od persuna{kazu da je odlican,kada imate stalno nagon za mokrenjem}. Skoro sam se zbog tog napona i stalno vlaznog donjeg vesa-bas uplasila.Na pregledu su konstatovali,da je moguce "nevoljno" umokravanje. Hvala IZVORNA PORUKA: Jeca RR Bol koji opisuješ, želja za stalnim mokrenjem, ponekad nevoljno mokrenje u vidu par kapljica sam imala i pri kraju trudnoće. Pisale smo po forumu da uvin čaj ne treba piti u trudnoći. IZVORNA PORUKA: jelana9 Hvala sto si me upozorila na uvin caj,ionako je groozan. Sada pijem brusnicu,nasla sam u apoteci nemacko pakovanje od 30%. Farmaceut mi kaze,da se moze piti u trudnoci. Pirodnu brusnicu cu pokusati da nadjem u zdravoj hrani. IZVORNA PORUKA: Tashke Da kažu da je u trudnoći bolje piti čaj od brusnice nego uvin čaj. Duple mamike su u svojoj temi navele još jedan čaj... sada ću ti iskopirati taj deo posta: ...pa sam presla na caj za decu i trudnice protiv bakterija u mokraci, pravi ga apoteka Josif Pancic (ona starinska zelena kutija, bilo ih je svuda)...
|
|
|
|