Linonina -> RE: Urinarne infekcije u trudnoći (17.7.2012 14:52:23)
|
IZVORNA PORUKA: pandina Za malo nema potrebe, za dosta je pozeljno da se uradi i ja uvek uradim. Za masu se obavezno radi. Да, овако треба, тј. би требало... Ја сам задња два пута у урину имала масу бактерија, али су ми чак две др рекле нема потреба за уринокултуром ако немаш никакве тегобе. И тако је и било све до јуче ујутру. Устајем у 4 сата у тоалет и враћам се у кревет све нормално, али у кревету ме почиње болети у доњем делу стомака, ал рачунам проћиће и покушавам да заспем. Не попушта бол и ја са мужем кад је он кренуо на посао кренем у ДЗ, мислила сам контракције јер од бола и стомак ми се некако стврдњавао с времена на време. Прими ме моја др ураде цтг нема контракција, ја тражим нешто против болова, она каже проћиће то ти је од бешике видим и по налазима урина, уради уринокултуру (тек тад!?) купи тај и тај чај, пиј доста течности и проћиће. Ја тако и урадим, међутим кући ми се и поред свог тог чаја болови појачају, скочи ми температура одједном, и болови постају већ око подне неиздржљиви. Не могу да се исправим, стомак реже, кида, ухватило ме и повраћање од болова, а не смем ништа да попијем на своју руку. Не знам за себе благо речено. И ја зовнем др код које идем приватно на мобилни и објасним све и она ми издиктира лек за лечење уринарних инф. баш за труднице и да то морам да попијем јер другачије неће престати. Тако је и било буквално ме препородила том уданом дозом лека. Увече сам била мнооого боље, али зато јуче цео дан [sm=smiley11.gif]... Тако да, ако видите и саме да пише на налазу бактерије маса тражите, инсистирајте на уринокултури и неком лечењу да не прођете као ја јер такве болове ко није имао, не може да схвати. А све из чиста мира, никада проблема ни са уринарним трактом ни са бактеријама, осим ево ово сада у трудноћи. Најжалије ми је било малог јадничка јер сам и њега измрцварила тим напрезањем и повраћањем да није цео дан ни мрднуо, тек се увече огласио..[sm=smiley6.gif]
|
|
|
|