|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čokoladni fil za tortu
2.8.2009 12:02:41   
guppy RR
Ovo sam danas dobila od drugarice. Kaže da je fenomenalan fil:


Sastojci:
3x0,25 dcl tečne slatke pavlake, 30 dag čokolade za kuvanje

Uputstvo:
Slatku pavlaku i čokoladu kuvamo 3 minuta dok se čokolada ne istopi. Kad se to malo ohladi stavimo u frižider do narednog dana. Naredni dan umutimo taj čokoladni šlag i koristimo kao fil ili krem za ukrašavanje torte.

Vreme pripreme: 20 minuta


Više recepata u RR rubrici Recepti <-- KLIK
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Čokoladni fil za tortu
3.8.2009 12:42:42   
Anoniman
Ubacim u frižider i ne stvrdne se? I sledeći dan samo mixer, i bzzzzzz? user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Čokoladni fil za tortu
3.8.2009 12:51:57   
guppy RR
Nemam pojma, rečeno mi je tako, jedva čekam da probam!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Čokoladni fil za tortu
3.8.2009 12:58:46   
Brand new mama
Pravila sam-iskreno nisam vjerovala da ce da uspije(kao-kuvam slatku pavlaku) ali bas se fino zgusnulo i bilo je bas OK za fil

_____________________________

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Čokoladni fil za tortu
3.8.2009 13:03:12   
guppy RR
E, odlično. Ja sam mislila tako da pravim rođendansku tortu za dečicu.
Reci mi - ta pavlaka ostane tečna posle tog vremena u frižideru?

Koliko čvrst je fil kasnije kad se umuti? Može li se sa njim ukrasiti torta?

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Čokoladni fil za tortu
3.8.2009 13:08:37   
Brand new mama
 
Kad sam ja pravila- fil je odmah u frizu postao gust.Mislim da ce biti dovoljno gust za ukrasavanje(meni je mozda bio i pregust, jer sam malo duze mutila).Sad,ja sam radila po nekom recepticu sa Coolinarke, ali cini mi se da je identican.
Kad budes ukrasavala, mozda bi bilo jos ljepse jos da nabacis preko malo cokoladne glazure. Srecno sa tortom i pusice za rodjendanceuser posted image

< Poruku je uredio Brand new mama -- 3.8.2009 13:11:10 >


_____________________________

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Čokoladni fil za tortu
3.8.2009 20:16:50   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ubacim u frižider i ne stvrdne se? I sledeći dan samo mixer, i bzzzzzz? user posted image



user posted image user posted image obožavam je majke mi user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Čokoladni fil za tortu
8.8.2009 12:18:37   
guppy RR
IZVORNA PORUKA: guppy RR

E, odlično. Ja sam mislila tako da pravim rođendansku tortu za dečicu.
Reci mi - ta pavlaka ostane tečna posle tog vremena u frižideru?

Koliko čvrst je fil kasnije kad se umuti? Može li se sa njim ukrasiti torta?



Evo da sama sebi odgovorim na pitanje - probala sam user posted image

Znači kuvaš pavlaku i čokoladu dok se skroz ne istopi čokolada. Ja sam ostavila šerpicu malo da se hladi, i kada je bilo sve to doboljno hladno, stavila sam šerpu u frižider. Ujutro (posle cca 12 sati) krem je bio kao neki puding ili mousse. Sve sam presula u posudu i mikserom umutila kao šlag. Jako brzo se umuti, u par minuta, i bude stvarno čvrst i JAKOOOOOOO fin čokoladni krem.

MLJASK.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Čokoladni fil za tortu
9.8.2009 0:37:15   
Anoniman
Mogla bih ga probati staviti u ONU "moju" švarcvald sledeći put... user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here