guppy RR -> RE: Čokoladni fil za tortu (8.8.2009 12:18:37)
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR E, odlično. Ja sam mislila tako da pravim rođendansku tortu za dečicu. Reci mi - ta pavlaka ostane tečna posle tog vremena u frižideru? Koliko čvrst je fil kasnije kad se umuti? Može li se sa njim ukrasiti torta? Evo da sama sebi odgovorim na pitanje - probala sam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Znači kuvaš pavlaku i čokoladu dok se skroz ne istopi čokolada. Ja sam ostavila šerpicu malo da se hladi, i kada je bilo sve to doboljno hladno, stavila sam šerpu u frižider. Ujutro (posle cca 12 sati) krem je bio kao neki puding ili mousse. Sve sam presula u posudu i mikserom umutila kao šlag. Jako brzo se umuti, u par minuta, i bude stvarno čvrst i JAKOOOOOOO fin čokoladni krem. MLJASK.
|
|
|
|