Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 6.6.2016 3:33:04
|
|
|
|
isidora88
|
Imamo tus kabinu tako da kupanje ne dolazi u obzir, i nisam za to.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 6.6.2016 11:50:05
|
|
|
|
branki*
|
Mi imamo tus kabinu,boka i ja se cesto zajedno tusiramo
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 27.10.2016 8:10:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm se kupa sa V, udju zajendo i on ga stavi u krilo, istusiraju se , malo brckaju i onda ga ja preuzmem, sto da ne dok su mali meni tu nema nista lose.
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 27.10.2016 8:46:40
|
|
|
|
Animsaj9
|
Da se buckamo u istoj vodi ne. Al tuširanje i da ga drzis dok je mali to ok. Ipak sam za kupanje odvojeno
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 27.10.2016 9:51:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi u tus kabiiimamo onaj ugao da mozes da sednes i i tusiranjee. Cii mi se da vise voli tako nego sam
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 27.10.2016 9:56:53
|
|
|
|
Animsaj9
|
E to je super u kabinama , mi imamo kadu , al planiramo uskoro da renoviramo kupatilo , al necemo kupovnu plasticnu kabinu , vec cemo je zidati , pa samo staklo okolo kupiti ovako nesto
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 27.10.2016 9:57:28 >
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 27.10.2016 9:59:25
|
|
|
|
degu
|
Mi smo se kupale u istom bazencetu, ali u kadi ne, to minje vec premalo vode da je delim s njom, nije mi higijenski. Nismo se ni tusirale zajedno, al je vodim kad se ja tusiram da je ne ostavljam samu.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 27.10.2016 10:00:44
|
|
|
|
eca89
|
Iskreno ja nisam pristalica, a pogotovo djevojčice, šta znam!
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 27.10.2016 10:20:31
|
|
|
|
mali_mis
|
Mi se kupamo zajedno. Cak i kad hocu sama da se istusiram, A. dodje do kade i sa sve odecom ulece u istu. Ako zakljucam vrata, to je tek urnebes, toliko udara u njih i dere se ispred "mama otoji" da mislim da ga cuju na Limanu.
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 27.10.2016 16:18:10
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Mi se kupamo zajedno. Cak i kad hocu sama da se istusiram, A. dodje do kade i sa sve odecom ulece u istu. Ako zakljucam vrata, to je tek urnebes, toliko udara u njih i dere se ispred "mama otoji" da mislim da ga cuju na Limanu. Joj Mali mišu ,sve mi je poznato!!!
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.11.2016 7:38:34
|
|
|
|
dejana007
|
Nije se kupao s nama u kadi. nekako mi neprijatno. Ali eto to je moj osecaj. A i sad je veeliki decko
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 13:22:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
T me je dugooo dugo molila da se tusiramo zajedno , kao sto se tusira sa sekom. meni bilo bzvz pa sve nekako zaobilazila. I pre par nedelja ja odem da se tusiram kad eto ih i one, hocemo i mi sa tobom mamice. Pustila sam ih, njima je bio dozivljaj ( mozes misliti) ali eto jos uvek su malene pa ajd da im ucinim.
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 14:21:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja jesam sa E na moru, a i sa bebom isto tako jer su tamo bile tus kabine a svi znamo kakve su. A mm je sa E kad je imala temp i nije htela da udje u kadu , pa je tako ubedio...
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 14:23:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V obozava sa tatom da se kupa , ali mi je to ok kad su bas bas mali. Imamo inaj deo za sedenje u tus kabini i sednu i tusiraju se.
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 14:54:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jeste, glupo je zaista kada vec porastu...E je mozda vec porasla , sada necemo sigurno. Zakljucamo vrata i mirni smo !
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 14:54:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kod nas je to normalno. Mm se kupa sa njima. Prvo se svi istuširaju pa napune kadu i sva trojica se igraju. Skoro im se Ika ukakio u kadi. Fuuuuj! Kako sam se smejala. Izleteli su iz kade kao ošureni.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 14:57:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa dobro po meni ste jos malii. Al gde je granica? Rekla bih tu oko 6/7 god.
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 15:45:35
|
|
|
|
emicaa
|
meni je tusiranje zajedno ok(ali zensko i zensko) ali nisam bas za zajednicko sjedenje u kadi
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 15:52:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni se to ne svidja posebno sto sad sve zagledaju. Ni mm ni ja se nismo kupali sa njima zajedno u kadi
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 15:55:24
|
|
|
|
mila83
|
Ne ,nismo nikada do sada...bude i tih situacija kada T place za mnom ispred vrata dok se tusiram..ali mora nauciti...Sada sve redje ...zavisi i kako je raspolozena.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 17:28:15
|
|
|
|
emicaa
|
Dora dodje kod mene u kupatilo dok se tusirom,ali kad je mm pod tusom zna da tad nema sta traziti unutra
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 17:31:53
|
|
|
|
Animsaj9
|
ma najlepše mi je kad ja njega sredim, samog i najcistije.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 17:57:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja Denisa napast ne mogu da obuzdam da on mirno stoji u kadi, jednom rukom ga drzim, pa se on oklembesi, ruka mi otpadne, a drugom, drzim tus, pa se zeznem, i dam njemu da pridrzi, a on ga okrene i mene van kade okupa. Tako da mi je mnogo laksa varijanta, da ga lovim na malom prostoru u kadi
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 17:57:33
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Ne, nisam pristalica toga jeste da L nekad dodje lupa i place da joj otvorim. Ali uglavnom odem da se okupam kad spavaju. Okupam A, pa L, uspavam, pa onda na miru idem i istusiram se.
< Poruku je uredio LauraAndrija -- 25.12.2016 18:01:57 >
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 25.12.2016 18:13:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR meni je tusiranje zajedno ok(ali zensko i zensko) ali nisam bas za zajednicko sjedenje u kadi Nisam ni ja ljubitelj sedenja u kadi, tusiranje mi je prihvatljivo...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?