Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 10:19:30
|
|
|
|
Lu
|
Ja se kupam s malim pod tušem,ispočetka da se navikne na tuš jer je praktičnije a sada mi prešlo u naviku ako ću i ja odmah u krevet,ali ne uvijek. Razmišljla sam i ja o tome sjedenju u kadi,nečini se ni meni higijenski,ja još uvijek neperem naš donji veš sa njegovom odjećom
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 10:25:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedno je tuširanje, mada se ne sećam da sam ni to radila, a drugo je sedenje u kadi. Konkretno sam čula da je tata sedeo sa klincem u kadi... golišavi obojica... nemam pojma. Ipak otpadaju i dlake sa tela, i ipak smo mi odrasli i znojimo se, i naš urin je drugačiji, jači...
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 10:32:26
|
|
|
|
Jeca*
|
Čula sam i ja i meni je to odvratno. Dete je tako nežno i šta ono ima da se kupa sa roditeljima. Moja sestra i sad prebriše kadu prewd svako kupanje njenog klinca, znači svako veče, a on već ima skoro tri i po godine. I meni je to ok. Ma mali su bre i treba im potpuna higijena!!
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 10:34:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro, ja ipak mislim da sa higijenom ne treba preterivati. Kod mene se kada pere dva puta nedeljno (ono detaljno... bla, bla... znate na šta mislim), a uvele pred kupanje pustim vrelu vodu na tuš, i istuširam kadu. I tek onda mu je punim.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.1.2009 17:14:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 20:06:52
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja se kupam sa svojom decom u kadi ako treba Pustimo vodu da curi (ne volim ni ja ako stoji) i onda se kupamo i tuširamo zajedno. Kad sam bila sama uveče (muž je radio poslepodne), nisam imala drugu mogućnost za tuširanje, nego da to svi obavimo zajedno.. znači u kadu ove bebe i ja i svi odjednom... bili su premaleni da bi ih ostavila negde da čekaju dok sve to poobavljam Eto, meni se ne gadi
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 21:16:59
|
|
|
|
Lu
|
Eto spasi me guppy pa u biti i ja to radim zbog praktičnosti,ili da stoji pored tuša i gleda(što je teško izvodivo) ili da bude unutra samnom,kao što kažeš voda otiče i nevidim ni ja tu ništa loše niti nehigijenski. Mi imamo i kadu za ležanje ali se više nitko u njoj nekupa,skuplja prašinu.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 21:18:57
|
|
|
|
guppy RR
|
A kupate li se kad sa partnerom u istoj kadi? I on ima dlake... i lučenje je drugačije, ... da ne nabrajam
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 21:23:45
|
|
|
|
Lu
|
Eh nažalost vrlo rijetko,kao što rekoh kada za ležanje skuplja prašinu a ova tuš- kada hm...,jedino kad dragi bude dugo odsutan pa dođe,onda se nađemo zajedno pod tušem bude gužva a i u stisci smo s vremenom.
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 9.1.2009 22:32:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy A kupate li se kad sa partnerom u istoj kadi? I on ima dlake... i lučenje je drugačije, ... da ne nabrajam
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 10.1.2009 1:47:05
|
|
|
|
stella
|
Ja sam se sa Hanom okupala nekoliko puta.Ljeto ,dodjemo iz setnje vruce nam.Obadvije u kadu,stavim pamucnu pelenu i sjednem,u krilo drugu pelenu i onda stavim Hanu.Okupam je,istusiramo se i u peskire
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 21:38:14
|
|
|
|
Verus
|
Potpisujem, i ne samo to, nego zavisi i koliko je dete staro, mislim da ne treba biti go pred detetom, cim su dovoljno stari da znaju sta je sta (a to je mozda 2, 3 godine??).IZVORNA PORUKA: Tasha RR Čula sam od nekih roditelja da se kupaju sa detetom u kadi (čitaj: sede sa detetom u kadi, goli, i kupaju se sa njim). Meni je to fuj. Meni je to vrhunac nehigijene.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 21:42:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 21:43:13
|
|
|
|
Mikica2
|
Gospode boze, ne mogu da vjerujem! Auu ja sam na to alergicna! Alergicna sam na nehigijenu samo tako! A pogotovo na takve stvari! roditelji ne bi trebali da se kupaju sa djecom!
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 21:47:14
|
|
|
|
Verus
|
gagi, moj tata je prestao ici u gacama kada sam ja bila jedno 2 godine stara a evo i zasto: Izasao je iz wc-a u gacama a ja ga pitala : "Tata sta ti je to nabudzeno u gacama?" Mami sam par puta slucajno videla grudi, ali su me odgojili da se privatnost postuje, pa tako i privatnost ljudskog tela....dok je recimo porodica mm malo tu luda, i dalje ce ici u gacama iako su svi odrasli, meni je to malo bljak....
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 21:48:10
|
|
|
|
Verus
|
pa da, ipak mi odrasli nosimo neke bakterije koje bi oni mogli da pokupe od nas...evo samo vidi mi u "cekamo II crtice" kolio nadjemo da imamo ureoplazme, ili e coli u vaginalnim brisevima, taman posla da i cerkice to pokupe (a moze se preneti preko kade i sl)
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 4.4.2009 21:49:26
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 21:53:14
|
|
|
|
Buba76
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Dobro, ja ipak mislim da sa higijenom ne treba preterivati. Kod mene se kada pere dva puta nedeljno (ono detaljno... bla, bla... znate na šta mislim), a uvele pred kupanje pustim vrelu vodu na tuš, i istuširam kadu. I tek onda mu je punim. Tasho,ja sve mislim i radim kao ti.Niti se kupam sa detetom,a ni muz.Isto tako vrelom vodom isperem kadu pred njegovo kupanje
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 21:58:50
|
|
|
|
NadaR
|
Uf to kupanje sa djetetom u istoj kadi mi je bas bljak
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 22:30:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne kupam se sa detetom u kadi, par puta smo se tusirali zajedno ali samo zato sto nisam mogla drugacije tj. nije bilo ko da ga cuva. Ali sam zato usla u bazen zajedno sa detetom. Da li je to isto kao i kupanje u kadi sa njim
|
|
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 22:33:03
|
|
|
|
Sneža
|
Ne sviđa mi se ideja zajedničkog kupanja,mada kad budem imala decu,možda se i predomislim,ko zna?
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 22:33:38
|
|
|
|
Sneža
|
A još goli,nema šanse
|
|
RE: Dete i roditelj u istoj kadi 4.4.2009 22:41:14
|
|
|
|
Lilly*
|
kupanje u istoj kadi je i po meni nehigijenski, mi odrasli mozemo dobiti neke bakterije, i bas mi nije do toga da rizikujem da ih kupanjem i dete pokupi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?