Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 14:18:42
|
|
|
|
marince1
|
Zuti Ornel,nije nesto poznat,ali se meni dopada
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 14:39:56
|
|
|
|
gagana83
|
Chicco beli,prelep je
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 14:45:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Silan ...dobila s promocije i nije los!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 15:30:32
|
|
|
|
Shishica
|
Ne volim omeksivace, kao da ucmelje ves i pozute ga ili pomodre..uglavnom nema onu lepu boju i strukturu opranog posle njega.. Jedino sto lepo mirisi..
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 17:59:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja svaki put uzimam drugi. ne znam, mislim da sam nenormalna u glavu, jer dosade mi mirisi. Uglavno one sensitive, Silan sensitive je prelijep, kao i Chicco bijeli. Sad sam uzela Kokolino sa jojoba uljem
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 18:01:44
|
|
|
|
indy_25
|
Jel vi koristite omeksivac kada perete bebin ves. Meni je moja babica rekla da ne smijem stavljati omeksivac kada budem prala bebin ves.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 19:49:13
|
|
|
|
aster
|
Lenor, a boje menjam
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 19:51:02
|
|
|
|
engimengi
|
Chicco beli i lenor isto beli!!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 21:53:27
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Chicco beli,prelep je O da,to samo za bebin ves
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 21:54:48
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: gagana83 Chicco beli,prelep je O da,to samo za bebin ves Ma jok nego za nas.U njen ves jos ne stavljam omeksivac
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.1.2010 13:04:40
|
|
|
|
ggoca
|
ja volim svaki put da uzmem neki drugi,dosadi uvek isti koristiti pored tolikog izbora
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.1.2010 13:20:34
|
|
|
|
cicko
|
Gagana, a jesi li probala plavi? Ja imam beli i prelep mi je, a plavi se nikako ne usudim da probam- nekako me nije "osvojio" kad sam pomirisala cep... IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: gagana83 Chicco beli,prelep je O da,to samo za bebin ves Ma jok nego za nas.U njen ves jos ne stavljam omeksivac
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.1.2010 13:27:09
|
|
|
|
Anoniman
|
E taman ste me podsetile... Ja koristim onaj Lenor perfumelle (ubite me ako znam kako se pise na franc)...i obozavam ga. kad budem prala stvari za bebu (i sada pred porodjaj i inace) - da li stavljam omeksivac? - ako da...pretpostavljam da ide neki "bebeci"???
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.1.2010 13:29:10
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: OTI E taman ste me podsetile... Ja koristim onaj Lenor perfumelle (ubite me ako znam kako se pise na franc)...i obozavam ga. kad budem prala stvari za bebu (i sada pred porodjaj i inace) - da li stavljam omeksivac? - ako da...pretpostavljam da ide neki "bebeci"??? nama babica u skolici za trudnice rakla kad su bas melene bebe, da ne stavljamo omeksivac e sad ne znam
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.1.2010 13:30:27
|
|
|
|
cicko
|
Meni rekose najbolje ne koristiti omeksivac prvih mesec, dva, a ako vec moramo-zelimo onda moze taj Chicov ali da strogo postujemo uputstvo. IZVORNA PORUKA: OTI E taman ste me podsetile... Ja koristim onaj Lenor perfumelle (ubite me ako znam kako se pise na franc)...i obozavam ga. kad budem prala stvari za bebu (i sada pred porodjaj i inace) - da li stavljam omeksivac? - ako da...pretpostavljam da ide neki "bebeci"???
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.1.2010 13:34:38
|
|
|
|
cicko
|
Sad kad sam prala bebine stvari prvo sam redovno oprala, pa jos jednom stavila na ispiranje, onda stavila taj omeksivac i posle njega jos jedno ispiranje. Jos uvek se oseca tek-tek blag miris.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.1.2010 13:36:20
|
|
|
|
tea87bgd
|
Ja sam od prvog dana koristila Lenor spring onaj svetlo plavi.Prala sam i pelene i bodice i uopste nije bilo nikakvih problema.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 28.1.2010 13:37:33
|
|
|
|
Leki 77
|
Ja sam izgleda jedina koja ne koristi omeksivac Moji ga nikada nisu koristili jer je tati smetao te sam se i ja navikla. Sada mi je grozno kada odeca mirise pa se to pomesa sa mojim parfemom. Samim time, nisam nikada, koristila omeksivac ni za decije stvari. Svekrva ga, takodje, nikada nije koristila jer ga smatra "nepotrebnom hemijom", tako da smo se suprug i ja tu bas nasli
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.2.2010 12:28:15
|
|
|
|
Alexis79
|
Chicco beli mi je super,a i uzela sam u Metro-u neki njihov Aro isto beli i super je.Duze mi traje miris nego Lenor a i peskiri su mi meksi.
|
|
[Obrisana poruka] 26.2.2010 12:29:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.2.2010 12:32:25
|
|
|
|
Alexis79
|
Meni plavi nesto mnogo jako i ostro mirise.
|
|
[Obrisana poruka] 26.2.2010 12:33:49
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.2.2010 16:58:34
|
|
|
|
Anoniman
|
.....hmmmm...kako sam zeznula bade mantil.... neka, hvala. Dovoljan je i malo bolji prašak.U ormanima imam sapunčiće koji prelepo miriše i nevervatno koliko garderoba pokupi njihov miris......
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 15.2.2011 21:55:32
|
|
|
|
moja ciklama
|
Ornel
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 15.2.2011 22:08:20
|
|
|
|
New Mom
|
Za nas plavi Lenor, za bebi beli Chicco.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?