Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 7.8.2009 13:32:49
|
|
|
|
dacca
|
Ja ih mijenjam. Cesto sam uzimala lenor zeleni, ali su ga sada razblazili i cijena mu je 4 eura 2l. Trenutno sam na Ornel-u violet i predivan je! mislim, meni je divan
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 12:29:12
|
|
|
|
Ellenica
|
trenutno Duel, ali najbolja mi je kombinacija tamno plavog Lenora ili Cocolina,sa plavim Bohorom.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 12:31:56
|
|
|
|
Kleopatra
|
Menjam cesto ali najvise volim Bohor zeleni i Silan beli
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 12:33:24
|
|
|
|
dana198495
|
Bijeli i zlatni silan
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 14:25:12
|
|
|
|
sephora
|
BELI ORNEL-Baby soft, SUPER-divan, dugotrajan miris...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 15:33:35
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Aro (trenutno rozi, a koristila sam i beli i plavi i oni su dobri) iz Metroa, fenomenalno mireše, a cena mu je smešna 270 din 5 l.
< Poruku je uredio sladjaaaa -- 29.10.2009 15:34:06 >
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 15:48:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lenor svetlo plavi.....crni....
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 16:00:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Lenor i to ovaj novi, parfimisani zlatni jeste skuplji ali je...BOZE! odlepila sam.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 16:04:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nemoj da se navuces na miris da stvarno lepo mirise!!!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 16:09:59
|
|
|
|
Kleopatra
|
Da lenor zlatni je fenomenalan i ja sam se skoro navukla mnogo dobro mirise
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 16:15:54
|
|
|
|
magnetic
|
Do sada sam najcesce kupovala lenor crni,ali posto toliko hvalite zlatan moram probati
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 18:39:47
|
|
|
|
gagana83
|
Ja stalno menjam i nikako da nadjem odgovarajuci,moracu da probam taj novi Lenor
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 18:50:10
|
|
|
|
nina83
|
Ja sam sad otkako imamo bebca pocela da kupujem beli Chicco za bebe i super mirise. Stavljam ga jako malo u njen ves, mada pise da je potpuno bezbedan za bebe.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 29.10.2009 21:57:15
|
|
|
|
sanji
|
Zlatni Lenor ili zlatni Silan. Super mirišu. Pošto sam sad počela da spremam stvati za bebirone kupila sam Chicco 0+ i fenomenalan je!
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 11:15:48
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ornel-onaj sa lavandom i pamukon.Prelepo miriše i dugo se zadržava taj miris na vešu
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 11:20:47
|
|
|
|
mihi
|
Chicco beli ili plavi i za decu i za nas odrasle.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 11:22:30
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ja taj koristim samo za Mateju pošto mm ne voli kad ga koristim za nas.Kaže da onda miriše na bebe
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 11:22:58
|
|
|
|
viking
|
Moj muž koristi crni Lenor već dosta dugo, od kad se pojavio, i zadovoljni smo. Pre toga je stalno menjao :) Inače, mi smo se podelili, ja sam uzela mašinu za sudove u svoju nadležnost a on mašinu za veš, pa se ne petljam u izbor praška i omekšivača.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 11:24:09
|
|
|
|
cicko
|
Ja imam beli. Koji ti je lepsi? IZVORNA PORUKA: mihi Chicco beli ili plavi i za decu i za nas odrasle.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 11:26:56
|
|
|
|
anajid
|
Ja koristim plavi Bohor i super mi je,ves ima divan miris,a sto je bitno ostane i posle,a ne kad se osusi nema ni mirisa,sto je slucaj sa nekim omeksivacim akoje sam do sad koristila!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 11:29:03
|
|
|
|
mihi
|
Cicko lepši mi je bele ali za promenu nije loš i plavi.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 12:06:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Ornel-onaj sa lavandom i pamukon.Prelepo miriše i dugo se zadržava taj miris na vešu slažem se, recimo neke zimske stvari operem kada se zima završi, stavim u ormar i početkom zime kada ih vadim iz ormara, još mirišu-intenzivno.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 12:10:06
|
|
|
|
dakana
|
Zlatni lenor i fenomenalan mi je. Dobar mi je i beli, onaj za bebe....
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.1.2010 12:32:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
Meni su ili jaki ili se ništa ne osećaju. A stavljam istu količinu.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.1.2010 10:32:32
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: eugenija odlican je,probala sam i novi silan ali nije to to,zato cim ga potrosim vracam se na lenor
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?