basso -> RE: Pampers pelene (27.5.2010 13:55:16)
|
I za prvo i drugo dete sam koristila i jos uvek koristim pampers klasican i neprevazidjen je.Probala sam sleep & play,tanji je pa nije los leti ali ima manu upijajucu moc.Probala sam i pelene drugih proizvodjaca ali se uvek vracala pampersu,jer ili nemaju anatomski oblik pa kao da sam teg zakacila bebi izmedju nogu,od jednih je dobio osip,od trecih se uvek budio mokar.Mnogo zavisi od deteta,kod prvog trojku pampers smo bas kratko koristili, isto se budio mokar a kada smo presli na cetvorku pampers bila nam je super.Kod drugog deteta smo jos uvek na trojci pampers iako je sedmi mesec i super mu je,drugacije su gradjeni, mladji je izi u bokovima,valjda je to razlog.Kakva su vasa iskustva sa gacicama pampers jer starije dete koje ima 2god i 3 mes stavljamo na nosu ali nikako da ga odviknemo od pelena pa razmisljamo da kupimo te gacice.Za mesec dana idemo 2 nedelje na more,planiramo samo kada spava da mu stavljamo pampers a kada je budan u gacice i da konacno uspemo da ga odviknemo od pelena.Kakva su vasa iskustva sa odvikavanjem?Pozdrav
|
|
|
|