Nena81 -> RE: Pampers pelene (6.4.2010 12:53:01)
|
Drage mame evo i moje iskustvo sa pelenama. Pre 2 god, sinu smo od pocetka koristili pampers, i to samo jedno jedino pakovanje. Ja sam toliko ogorcena na te pelene da ih kudim gde god stignem. Evo sta se desilo : prilikom presvlacenja i brisanja maramicom vidim ja po detetu neke kristalne mrvice, gel ili ti sta vec, naravno tu se uplasim kao i svaka novopecena mama. Odmah posle toga je dobio i osip po guzi,a o curenju na sve strane da ne govorim, i mm kupi u Tempu dajpers (grcke) kojima smo bili prezadovoljni. Nije nam se ni jedan jedini put desilo da prodje nista od sadrzaja. Elem kako je decak rastao isprobavali smo sve moguce marke, ali smo se uvek vracali dajpersu. Onda su krenuli problemi oko uvoza i jedno vreme ih uopste nije bilo. Pred drugi porodjaj, saznam za DM babylove, i iz ekonomskih razloga probamo njih. Mogu vam reci da su najslicnije dajpersu. I maleckoj smo probali pampers jedinicu, curelo je sa strane, kaka je obavezno stizala do pola ledja, i ona je na kraju dobila osip. Onda smo i njoj kupovali babylove, i prezadovoljna sam. Pre neki dan mm je kupio probe radi Evy plave... lele kako smrde na neki gel / hemiju da mi je bilo do povracanja.
|
|
|
|