Maslacak15 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 18:21:50)
|
Hej crtke, u odbranu mileninog grafa nije on uopste tako los [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif] Ok postoji nejasnoca kad je doslo do pucanja folikula u odnosu na ultrazvuk ali to se desava, inicijalan porast temperature kod nekih zena je postepen i traje par dana. Ili ima naglih padova, kao ovde. Ali temperatura je krenula, i ja koliko vidim sve je visa i visa, a sto je najvaznije kad se baci pogled graf je jasno dvofazan, znaci konzistentno su sad vise temperature u odnosu na folikularnu fazu- sve dokaz ovulacije. Tako da ja ipak mislim da su grafovi vrlo pouzdani, ako su jasni i sto je najvaznije ako se ne uzimaju nikakvi hormoni, cikloproginova, progesteron itd jer to naravno falsira rezultat. Milena, sacekaj naredni vikend za svaki slucaj i radi test. Na primer u nedelju. Da bi bila sigurna u rezultat[sm=bravo.gif] Son graf izgleda stvarno mnogo dobro a vidim i da se ti osecas da je to to [sm=smiley1.gif]. Jesi vec u fazi kad bi mogla da znas. Ajde pa dans sutra obradujes [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|