RE: Bazalna temperatura - VII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (18.1.2013 9:48:40)

Sonre, ovaj tvoj je pravi trudnički, javljaju mi se [sm=rozacrtici.gif] pa neka bude tako [sm=bravo.gif]
Ja merim, ali mi je graf mnogo dosadan. Sve je ravno na 36,3

Baby, ja sam bila u narodnom frontu pre neki dan i pitala sam lekarku za ciklus kada se pije ciklo proginova, pošto sam imala praktično jedan dan neko slabo krvarenje posle ispijenih tableta i to me je uplašilo, da nije nešto loše, a doktorka mi je odgovorila da je ciklus sa ciklom uglavnom vrlo slab, da je u stvari slabo krvarenje normalno, i da to ne treba da me plaši. E, sad ja ne znam kakav je bio onaj tvoj spoting, da li moze da se podvede pod ciklus ili ne. U svakom slučaju treba da vidiš sa lekarom šta je u pitanju. Ja navijam da jeste [sm=nosecka.gif]. Jesi li ti nastavila da piješ ciklo ili ne?

Putujem sa muzem, pa me neće biti par dana, ali Vam svima šaljem jedan veliki [sm=smiley31.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (18.1.2013 9:54:34)

Ma, ja sam ljuta na FF i dosta mi je tih grafova sto lice na trudnicke [sm=smiley13.gif] Prestajem sa merenjem da malo oladim ludu glavu, a jos juce sam se spustila na zemlju i zavrsila sa nadanjem u ovaj ciklus.

vojvodjanka87 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (18.1.2013 10:48:12)

Kako se zapocinje novi graf [sm=zmeden.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (18.1.2013 10:51:21)

Upises na danasnji dan da ti je krenula M - isto kao sto upisujes temp samo ispod toga u opciji Menses kliknes na Light (slabo krvarenje), Medium (srednje) ili Heavy (puno krvi).

vojvodjanka87 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (18.1.2013 10:56:55)

Uspelo je ,hvala[sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (18.1.2013 11:05:52)

Sani ne spuštaj se još na zemlju [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]
Vojvođanko,nek ti ovaj novi donese sreću [sm=smiley1.gif]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (18.1.2013 11:47:46)

Bebana draga hvala sto si me se setila to sam i ja pomislila da je to obelezilo ciklus ali uopste nije bilo ni roze u svakom slucaju sutra imam zakazan ultrazvuk pa cemo videti sta je inace t i dalje ista ko juce

vojvodjanka87 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (18.1.2013 12:30:42)

Hvala Joleee[sm=smiley31.gif]

milenatea -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (19.1.2013 22:16:38)

moj graf je dosadan i ne znam da li govori nesto i sta[img]http://www.dodaj.rs/f/u/Py/1R2Ht3sE/chartgraphmodule.png[/img]

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 10:26:18)

[img]http://www.dodaj.rs/t/3N/4a/2wlsawky/jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.jpg[/img],dobro jutro moje bazalke evo da i ja stavim moj ludi graf ,prvo kad sam radila lh trakice pokazalo [sm=modricrtici.gif] e onda drugi dan samo I a druga se malooo vidila ,i onda treci dan opet uradim lh trakice kad ono opet [sm=modricrtici.gif],to mi je onda bilo tako zbunjujuce da vise neznam sta da mislim ,mada nenadam se ovaj mj nicemu jer neradimo na bebi ovaj mj ,u ponedjeljak idem kod dr ,

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 10:52:13)

Milena, tebi je O bila 13dc. Graf gresi. Prog ne bi mogao da ti bude toliki da nije bila 13dc (ili oko tog dana).

milenatea -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 10:58:11)

13dc je folikul bio tu na UZ, pukao je ili uvece ili sutra[img]http://www.dodaj.rs/f/l/8F/4wpohxaa/chartgraphmodule.png[/img]

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 12:13:41)

Milenarea, bitno je da je puko[sm=bravo.gif]
Meni je 5dc, a T i dalje visoka-36,8C...unisti me ovaj progesteron.

mala.bebica -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 12:38:11)

Milena drzim ti fige da pozeleni graf [sm=bravo.gif]
gde nam je nasa Son? jel uradila testic ili [sm=zmeden.gif]
Ivek slabo x [sm=smiley36.gif]

kod mene standard, hladna sam...[sm=smiley36.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0120/dw6-chartg.png[/img]

mala.bebica -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 12:43:42)

Ed, Jole pa ajde okacite grafove da vidimo [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 13:51:57)

Mala bebice samo ti budi vredna [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
Milenice lep ti je graf,držim palčeve da ti bude poslednji [sm=smiley4.gif][sm=smiley31.gif]
Očigledno je graf nešto poludeo kod svake ovog meseca.
Meni nikad čudniji,a još se dvoumi oko ovulejšn,da ne pričam kolko je cik-cak a nemam cisti hvala bogu.
Izgleda mi je O tek danas,ali ja ne mogu da mućkam,a i nema veze,mart me čeka kad se skroz opravim [sm=smiley1.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/K/mh/1GHuSmpz/decembar.png[/img]

milenatea -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 15:10:06)

zenske ili se ne oslanjajte na graf, ili muckajte miimo toga kad graf obelezi, najbolje svako drugo ili idite na folikulometriju.
Jole to za tebe vazi, da predlozis jasmini folikulometriju.
da vam sto pre pozelene ovi poludeli grafovi[sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 15:11:59)

Milenice ja moram prvo da završim terapije februara,pa marta kod Jasmine folikulimetrija a nabavila sam i klomifen [sm=bravo.gif]
Ovo merim čisto radi reda,a februara ću da batalim skroz.

milenatea -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 15:13:42)

ok, to volim da cujem. mene je bas slagao graf, a ja ne volim lazi i smrtno sam ljuta na njega[sm=smiley36.gif], mericu do kraja ovo ciklusa i necu vise

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 16:49:05)

Milence, mani graf, lepo ti ja kazem [sm=smiley36.gif] Danas si 10dpo, a test moze da pokaze vec 12 dpo da li ima necega [sm=bravo.gif] Joj, tako bih volela da ti je uspelo ovog puta [sm=bravo.gif]
Jolence, mozda je bolje da ne X kad si vec tako zaglavila sa ovom upalom [sm=zmeden.gif] Uradi onako kako se osecas [sm=smiley31.gif] Bice sve ok, stizete u prvo ti i Verka sa svim mackama [sm=bravo.gif]
Gde je Ed?

Ja sam se pomirila sa FF, ali ovo je moje zadnje merenje BT sto se tice bebe br.2 [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/P/Xl/SXIjIQa/chartgraphmodule.png[/img]

milenatea -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 16:54:08)

Son, jel ti to hoces da me nagovoris da radim za dva dana test?[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 17:01:35)

Pa ja bih ti to iskreno savetovala jer ako ima neceg onda ce test pokazati makar bledo, a ako je neg. cekas vreme za M (koja ti ne dodje) pa ponovis test[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 17:30:21)

sonreir kad radis test ,kako mozes vise cekati ja bi ga davno vec uradila ,ajde radi ga nestrpljiva sam i ja i drugee [sm=bravo.gif]

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 18:00:31)

Ivek, da li ces probati da ides na folikulometriju? Znam da ovog meseca ne pravis bebu, ali cisto da ugovoris za sledeci ciklus, jer je tvoj graf opet lud i mozda je slucaj kao kod Milene da ti ne obelezi tacno zbog toliko skokova i padova [sm=zmeden.gif] Uradicu test mozda ujutru, i nisam ja strpljiva uopste, treba da oteram M tek u utorak [sm=bravo.gif]

milenatea -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (20.1.2013 18:05:44)

ja ne znam da li da radim jos uvek test, tek je otprilike 7-8 dpo. videcu u toku nedelje. prvo son pa ja, ona mi bezi par dana

Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>