Ed83 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (5.1.2013 11:25:24)
|
Dobro jutro, drage moje... Prvo da vam cestitam novu godinu, i da Bog da da nam se svima ova najveca zelja u ovoj godini ispuni, da budemo zdrave i vesele... Ja dobih M tacno 1.1.13, da Bog sacuva, hehe... Evo ga danasnji graf http://postimage.org/image/41tsfu17v/ nista posebno... Eh, bila sam juce kod mog novog prof.dr.-a... Pravo sam odusevljena njime.... Sat vremena je odvojio samo za mene... Uzeo mi pola litra krvi za svakakve analize, radio uz i ponovo imam termin za 2 nedelje, da vidimo sta cemo i kako dalje... Sto se tice onih spotting-a, kaze on, ako se jednom desi nije nista strasno, ako se desava cesce, kaze da skoro svaki spotting koji se desava u drugom delu ciklusa je rezultat necega sto nije u redu u prvom delu... Kaze da je moguce da nesto kod sazrevanja jc nije u redu i da zbog toga imah one silne spottinge... Tako da ce on sve moguce analize za koje misli da trebaju da se urade u svrhu dijagnoze, da ce uraditi :)... Rekoh ja, odusevih se covekom :)... Odoh da cistim kucu.... Ljubnem vas sve redom :*
|
|
|
|