RE: Bazalna temperatura - VII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (2.1.2013 18:02:58)

otisla maloprije na blef da vidim radi li dr i radi ,uraden pregled UZ ,E OVAKO KAZE NEVIDI NISTA U MATERNICI ,JAJNICI I MATERNICA UREDU ,NIKAVE CISTE ,BILA JE OVULACIJA ,PITALA GA JA DA NIJE NEKI HORMONSKI POREMECAJ KAZE DA NIJE VEC DA MU DODEM ZA TJEDNA DVA AKO NEDOBIJEM,UHHH MALO MI JE LAKSE POMISLJALA SAM NA SVASTA,tako mi je bilo i sa prvim djetetom receno i utvrdeno iducim pregledom trudnoca ,sad se pomalo nadam necem

mala.bebica -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (2.1.2013 22:45:30)

drzim fige da nedodje [sm=hudicek1.gif],
Gde ste bazalke jel merite T [sm=smiley36.gif]

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 8:14:04)

Ivek, navijamo da bude [sm=duda.gif]

Bebice, šta se sa tobom dešava?

Evo mog grafića
[img]http://www.dodaj.rs/f/3X/hC/1hQcKcH1/untitled.png[/img]

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 8:16:39)

I, da bacim jedan hokus-pokus za 2013: neka [sm=hudicek1.gif] ne dođe nijednom u ovoj godini [sm=jezicek.gif]

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 9:58:27)

bebana lijep grafic ,samo nek rastee,bebiceee sta je sa tobom jesi radila test ,jesi bila kod dr ,javljaj,kod mene sve isto nikakvih promjena

mala.bebica -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 11:55:40)

cao zene, Bebana lepo raste T, pu pu tako da bude [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
eh danas sam uradila test i samo jedna crtica, pa poceo stomak da me boli dobicu ako ne danas onda sutra.
[img]http://www4.slikomat.com/11/0103/rpt-chartg.png[/img]
a moj dr radi ponedeljak i sreda,
zadnji put kad mi je ovako kasnilo bilo je kad sam se spremala za vto, svaki dan neke analize...

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 12:02:28)

Bebana, super je grafic[sm=bravo.gif]
m.bebice i tvoja T se drzi[sm=smiley1.gif]
Ja nisam mogla a da ne posetim dr i evo izvestaja[sm=smiley19.gif]:
Ovog ciklusa sam imala 2 folikula koja nisu pukla i prerasla u ciste velic. 31x23 i 28x24mm. Dr predlozio orgametril 2x1 i mikroginon 2x1 dnevno-konjska doza moracete priznati. A graf izgleda ovako:
[img]http://www.dodaj.rs/f/2W/Y8/3WZ2FfKX/graf.png[/img]

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 14:22:36)

[img]http://www.dodaj.rs/t/3K/c7/2zakwR75/chartgraphmodule.jpg[/img] evo mog a sve mi se cini da cu dobiti ,al svakako i ako dobijem trazicu da mi vadi nalaze zasto mi je toliko kasnila al otom potom ,dok nedode necem se nadam

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 17:00:05)

Daco, pa kako to dva folikula prerasla u ciste, a ff ti je lepo obelezio ovulaciju, nista mi nije jasno, zasto je onda temperatura porasla, ako folikuli nisu pukli?

mala.bebica -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 17:09:20)

Ivek jel si trazila da uradis beta? mozda nesto nevaljaju ovi nasi testovi [sm=smiley36.gif], ja sam uzela bb test
a vidim da si se pocastila za x, a ja se razmisljam dal mogu pa cekam i cekam, [sm=smiley1.gif]

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 19:27:06)

Bebice, gde si nasla bb test? Ja gde god da pitam, nemaju ga.

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 19:34:16)

Bebana, upravo sam i svoju dr zbunila raznovrsnim parametrima. A T mi je danas dostigla 37,4C...ni meni nista nije jasno.[sm=zmeden.gif]

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 21:06:39)

bebice slobodno mozes imati x al polako nemoj zestoko ako je tu i [sm=nosecka.gif],nece nista biti samo polako,a ja cu do ujutro procuriti imam takav osjecaj

vojvodjanka87 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 21:10:56)

Ja sam od jutros pocela da merim bazalnu prvi put pa da vidim kako ce da ide,nego moj graf je drugaciji od vaseg[sm=zmeden2.gif]objasnite mi kako to i gde radite pliz[sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 21:36:37)

Ih bre Daco[sm=smiley13.gif]

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 22:02:50)

Dacika bre šta bi s tim cistama,sunce mu..[sm=smiley13.gif]

Vojvođanka,obećala sam da ću da ti objasnim "po srpski" [sm=smiley36.gif] samo kaži jel da krenem od početka ili si nešto skontala? [sm=smiley31.gif]

Evo mog grafika,ipak sam nosila toplomer,mada mi žao,mogla sam bar tih par dana da odmorim,al ajde...

[img]http://www.dodaj.rs/f/3H/R5/3xHXpyPz/decembar.png[/img]

Malopre mi stigla veštica,par kapi samo,verovatno će da krene u toku noći,opet stara dilema: da li da označim danas 1dc ili sutra?

vojvodjanka87 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 22:09:28)

Hehe Jole [sm=smiley27.gif] si[sm=smiley31.gif],ma otisla sam na onaj sajt fertility i nasla graf,samo trazio mi je logovanje pa sam morala da napravim acount tako da mi u vezi toga nista nije jasno,a i drugaciji je graf od vaseg[sm=zmeden.gif]ako ti ne krene skroz ja bi ga oznacila kao sutra jer je to par sati razmaka.

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 22:16:04)

Moraš da se registruješ prvo,pa onda možeš da se loguješ na svoj nalog.
Onda ideš na My chart i tu kreiraš svoj,upišeš ako ti je danas 1dc-tako što klikneš na onaj kalendarčić iznad grafa na današnji datum,tu upišeš temperaturu,vreme merenja (trebalo bi da bude isto vreme svakog jutra),videćeš ima tu još polja koja možeš i ne moraš da popunjavaš,kao što su cervikalna sluz,spoting i na kraju insemination-to ti je keksanje,beležiš YES kad bude mućkanje,i onda save. Tada ti graf sam obeleži tvoj prvi dan ciklusa jednom tačkom. Tako svakog dana,ući ćeš u štos vrlo brzo [sm=smiley31.gif]
Ako ti nešto nije jasno pitaj slobodno,možda sam malo konfuzno pisala [sm=smiley36.gif]

vojvodjanka87 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 22:25:08)

E pa to sam sve uradila ali ovaj graf nema taj dodatak dole kao kod vas na slikama,vec dva dana sam belezila mislim da se ok snalazim[sm=smiley36.gif]Mnooogo ti hvala dobro si mi objasnila[sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (3.1.2013 22:27:18)

E za dodatak onda ispod T i vremena merenja,beležiš i krvarenje,spoting i mućkanje [sm=smiley1.gif] Srećno [sm=bravo.gif]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (4.1.2013 8:06:06)

d.jutro evo mog grafa ali se nenadam previse m.m.se vratila aglutinacija [sm=smiley19.gif][img]http://s14.postimage.org/5v1bhjrj5/chartgraph_module_php.png[/img]

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (4.1.2013 8:38:16)

Jole, bas mi je zao[sm=zmeden.gif]
Babby, nikad se ne zna...graf je lep[sm=bravo.gif]
Evo i mog nesrecnika
[img]http://www.dodaj.rs/f/1h/Vi/1EaPFeAQ/graf.png[/img]
Danas radim betu, zbog sebe, iako mije dr rekla da uradim obican kucni test.

iva80 -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (4.1.2013 10:24:53)

Ja sam jednom prilikom pitala, ali mi niko nije odgovorio...iako znam da je individualno, da li kada se ostane u drugom stanju bazalna ostane na 37 ili moze biti i na 36.6?!
Hvala!

mala.bebica -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (4.1.2013 10:38:28)

Bebana bb test kupila sam u Moja Apoteka,kosta oko 200 din i kupila sam flasicu sterilnu pa umocila sam traku 5 sek i cekala. no pojavila se samo jedna crta.

[img]http://www4.slikomat.com/11/0104/42w-chartg.png[/img]

Ivek kako si danas?

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VII deo (4.1.2013 12:55:26)

Bebice, ne znam stvarno sta da ti kazem. Ako je test negativan onda ti M kasni iz nekog drugog razloga, a to ce znati jedino tvoj dr. Idi kod dr pa da mozes malo da se smiris, jer nije u redu da kasni bez razloga.
Bebana, lep grafic, navijam da ovaj pozeleni [sm=bravo.gif]
Daco, ti si svima nama prava enigma - kakva sad cista kada ti je graf ovakav?! Nista mi nije jasno jer grafovi sa cistom izgledaju mnogo drugacije od tvog [sm=smiley13.gif]
Jolence, nadam se da ces nam brzo otici odavde [sm=bravo.gif] Prvi dan ciklusa je kada krene redovno M, a ne kada krene spoting [sm=smiley1.gif]
Ivo, to ti niko ne moze reci konkretno jer ne znamo kolika ti je temp pre ovulacije. Konkretno za mene je 36,6 temp mala i tada bih verovatno dobila M, ali ako je tebi temp niza pre O onda je ovo za tebe mozda povisena temp. Srecno!
Ivek, izgleda da ti stize M, nazalost, mada ima nade sve dok nema M [sm=smiley1.gif]
Babby, nemoj odmah gubiti nadu, mozda bude nesto i ovako. Ja ne znam ni sta je to sto se vratilo tvom muzu, ali ako je jednom izlecio onda ce uspeti opet [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>