|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
4.9.2012 12:01:10   
mamica3
evo ja uradila betu jes da trebauser posted image tek 5-6 beta je mala 2,7 tako da sad cu da čekamuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 226
4.9.2012 12:36:39   
mamica3
mislim da temperatura kod mene ništa ne predstavlja iako sam betu uradila prije očekivane user posted image mala je 2,7 a ja jednom davno radila dan prijeuser posted image bila 0,1 i sad ja vidim 2,7 pomislih možda ima nade kad ova u lab kaže pa to je malo,rastuzih se al šta sad idemo dalje...sad čekam da gosp.user posted image

Direktna veza do poruke: 227
4.9.2012 12:59:18   
Maslacak15
cekaj cekaj

2,7 je pozitivna beta narocito ako tek treba da dobijes... Mozda je implantacija bila juce. Obicno je rezultat negativne bete manje od 0,1. Tacno cuttoff za trudnocu je 5 zato sto zene blizu menopauze imaju ponekad malo vise hcg u organizmu ali to ne verujem da je kod tebe slucaj. Ne bih da ti dajem laznu nadu ali mislim da su sanse da je do oplodnje doslo prilicno tj barem do pokusaja implantacije. Sacekaj par dana pa ponovi betu, ako ne stigne vestica da vidis da li raste!

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 228
4.9.2012 13:08:17   
mamica3
hvala ti moj maslačak vjeruj da sam pomislila isto jer mi je preksinoč odjednom T otišla na 37,4 pa reko možda je implantacijska zato sam vas i smarala tačno je da očekujem user posted image oko 5-6 ,slabo dobivam odg valjda sam umorila žene od svojih silnih pitanja zato oduser posted image hvala na tvom odg znači još se mogu nadati da si mi bliže da te user posted image bar jednom

Direktna veza do poruke: 229
4.9.2012 15:20:30   
Jole84
Mamice držimo palčeve,pusti ti ove iz laboratorije,mi žene sa rr znamo više! user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 230
4.9.2012 15:28:44   
mamica3
stavila sam sliku testa na dvije crtice il ja umišljam il vidim dvije upomoć vidite li vi išta na testu

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 231
4.9.2012 15:30:10   
Jole84
Kako da ne,čestitamo ti ovde od srca user posted image user posted image Neka ti je laka trudnoća user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 232
4.9.2012 15:30:31   
Meisje

IZVORNA PORUKA: mamica3

stavila sam sliku testa na dvije crtice il ja umišljam il vidim dvije upomoć vidite li vi išta na testu

Мамице,ти код очног под хитно! види се баш добро!

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 233
4.9.2012 15:36:14   
mamica3
hvala vam mnogo moje ženice nemate pojma koliko mi svo ovo vrijeme znači vaša podrška sve vas punouser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 234
4.9.2012 15:44:30   
Jole84
Šišica povukla nogu user posted image
user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 235
4.9.2012 16:21:35   
Shishica
Pa jesam li rekla lepo? Samo me Daca izneverila, a lepo sam joj rekla..ali ima jos fore, to ona namerno znam ja.. hoce da mi pokvari reputaciju vidovite Shi!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 236
4.9.2012 16:26:15   
Jole84
Ma uplašila se da ne naplatiš svoje moći user posted image
Ja mislim da će ona sledeći mesec da prevari vto i časti sladoled.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 237
4.9.2012 20:27:44   
masa masa
Mamice cestitamuser posted image reci mida li si imala talase vrucine?Meni je danas pala tem.stalno imam boluckanja u stomaku i talase vrucine  i temp.preko dana mi je 37,1 pa neznam jel to ok?vestiva treba da stigne za tri cetiri dana a mozda i ranije

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 238
4.9.2012 20:31:22   
mamica3
ja imam osjecaj da stalno gorim vrućina ludnica,mada preksinoc sam mjerila bila 37,4 danas 37,1 pa ne znam sta da ti kazem

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 239
4.9.2012 20:41:00   
masa masa
evo mog trenutnog grafa
user posted image
user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 240
4.9.2012 21:29:06   
lalojedac
eeee zene i ja sam imala potpuno iste osecaje,i T mi je bila 37.3 ali kod mene je uvek user posted image bez obzira sto mi je T 2 nedelje bila 37.3...user posted image ...blago vama...ko zna kakav je osecaj biti user posted image ...eh...
nije ni bitno,samo vi uzivajte u tom stanju,budite dobro i rodite nam lepe bebandere,to vam je dar od Boga i nosite zivot u vamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 241
4.9.2012 22:00:58   
MalenaMumka
Evo opet mene sa svim mojim (ne)mogucim simptomima user posted image Pisala sam i na drugim temama, ali evo me i na ovoj, a reci cu i zasto. Dakle, ukratko, danas mi je 22 dc, neyasticene odnose sam imala od 22.08., od 25.08. bio je prisutan bol u jajniku tipican za ovulaciju, od 27.08. imam bolove kao kada cu da dobijem. Grudi su mi bolne na dodir, danas jos intenzivnije. Od prije 3/4 dana pojavljuju mi se pri pritisku na bradavicu po kap - dvije mlijeka, iako sam preestala prije godinu da dojim. E sad, dans sam imala jaku glavobolju, nista cudno, ali meni kojoj je tjelesna temperatura izuzetno niska (35,9 - 36,2) danas mi se krece od 36,8 do 37,5. Da li to nesto znaci posto o temperaturi kao simptomu ne znam gotovo nista?

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 242
4.9.2012 22:18:12   
mamica3
šta mislite jeli moguće da blijeda crta zezne mislimako je bljeđa od kontrolne

(odgovor članu MalenaMumka)
Direktna veza do poruke: 243
5.9.2012 6:56:14   
Cindarella
user posted image
Mamice,i meni je bila jako,jako bleda,jedva se nazirala.Uradila sam 5 testa.user posted image Bleda je dosta jer je rudnoca jos mala,rano je.user posted image

< Poruku je uredio Cindarella -- 5.9.2012 6:57:43 >

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 244
5.9.2012 8:04:04   
daca77
mamice, cestitam ti od user posted image i da sve bude kako trebauser posted image
Cindarella, lep skok i lepa Ouser posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 245
5.9.2012 8:07:37   
Cindarella
Hvala,Daco.Nadam se da cemo uspeti,muckali smo u pravi cas.user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 246
5.9.2012 8:08:42   
daca77
Da, sve ste lepo pokriliuser posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 247
5.9.2012 8:20:55   
masa masa
Iyludecu od ove temperature, juce mi je pala, a jutros raste,user posted image treba da stigne za dan dva tako da tek sad nista neynam

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 248
5.9.2012 8:23:06   
Cindarella
Navijam jako,jako da te zaobidje user posted image !user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 249
5.9.2012 8:26:57   
mamica3
jutro moje ženice evo mene opet po vaše mišljenje znate sve juče beta 2,7,test dvijeuser posted image jedna blijeda al eto ko vidi se i ja odlučim da uradi jutros jutarnji kad ono negativan da li je moguce da ipak nema trudnoce,

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Teodora ili samo Tea?
pisuljica

Prezime je Sakovic? Ili vi predlozite sta vama ide uz ovo prezime najlepse? :)))

Teodora (67%)

Tea (33%)

Ukupan broj glasova: 123

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here