Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 8:25:28
|
|
|
|
daca77
|
Jesam , Shi...stigla
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 8:25:36
|
|
|
|
masa masa
|
e Daco tako ce biti i kod mene, a bas sam ovih dana mislila da ce ovaj put uspeti, evo i kod mene ce za par sati osecam, na poslu sam a takva tem.talasi me spopali
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 8:32:12
|
|
|
|
mamica3
|
jutro svima,daco kad je stigla ja tebe pratim...koliko sam upratila znači kad hvataju ti valovi vručine sigurno dolazi
< Poruku je uredio mamica3 -- 4.9.2012 8:39:44 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 8:34:38
|
|
|
|
Shishica
|
PU matr joj.. znas sta, sad ovaj krug da se samo volis sa muzem, nema misli i opterecivanja i ostalih stvari! Samo da se volite, jesi cula?!
< Poruku je uredio Shishica -- 4.9.2012 8:35:44 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 8:42:17
|
|
|
|
daca77
|
Jesam, Shi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 9:03:35
|
|
|
|
mamica3
|
kada se javlja taj implatacijski skok T(ako sam sahvatila ima i to) ako je došlo do začeća
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 9:18:57
|
|
|
|
Maslacak15
|
Tad kad mu ime kaze- poslle implantacije Znaci negde od 11 og dana pa nadalje, cesto se temperatura ppopne jos vise. Nije obavezno, moze se biti trudan i uz standardne llutealne temperature, ali ima puno zena kod kojih trudnoca izazove dodatno zagrevanje.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 9:24:20
|
|
|
|
Jole84
|
Meni nešto neće graf da označi današnju temperaturu,ne znam zašto Evo uspela sam,očigledno ne treba da se popunjava ono notes,a ja pisala memoare.
< Poruku je uredio Jole84 -- 4.9.2012 9:35:17 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 9:47:00
|
|
|
|
masa masa
|
Jole graf.je dobar kolko ja sa malim iskustvom vidim
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 9:51:34
|
|
|
|
daca77
|
Jole, graf obecava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 9:52:16
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala Maso i meni se čini da je dobar za sad Okači tvoj graf,kažeš da ti je pala T,možda nije ispod crte? Daco a ovo muljanje po stomaku ću da zanemarim onda
< Poruku je uredio Jole84 -- 4.9.2012 9:53:13 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 9:58:22
|
|
|
|
Maslacak15
|
Jole84 plavusice ceka te mesto u prvom, vec je bezecovano za tebe Graf je sasvim fin a muljanje naravno da treba da zanemaris. Stomak je najteze istumaciti, sto se razlike tice, jer i u slucaju trudnoce su vrlo cesta probadanja i "muljanja". Drzim fige da sutra krene jos navise temperatura.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:04:58
|
|
|
|
Jole84
|
Maslačak hvala draga nego baš sam svraćala tamo i nema te ič bre Jel čekaš mene da se uselim ili ne možeš od nas crtica da postigneš ni leba da jedeš?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:09:03
|
|
|
|
Shishica
|
Bome, 10. dana....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:19:10
|
|
|
|
Jole84
|
Još samo 5
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:20:32
|
|
|
|
mamica3
|
maslačak čini mi se da imaš mnogo iskustva,šta misliš da li je moguće da ipak dočekam već dva dana imam dosta povišenu tem,iskreno imam osječaj da stalno gorim ali kad sam mjerila ide od 37-37,4,a da za dva tri dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:21:38
|
|
|
|
Maslacak15
|
Znas kako jole84, ja volem da sam drustveno korisna A ne znam da li nekog zanima koliko puta sam povratila tokom dana U svakom slucaju mnogo, talentovana sam . Asad da kazem nesto o bazalnoj da ne ispadne da sam omasila temu hihihi Moj se trudnicki skok sad dogodio tek na kraju. 13og dpo je bila 36,7 a 14.og 37.0. Tad mi se upalila lampica. Tako da jole, sve je u najboljem redu, vezbaj strpljenje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:28:35
|
|
|
|
Jole84
|
Maslačak dovoljno si ti nama bila od veeelike koristi,pa valjda je red da i mi slušamo o povraćanju (grickaj plazmu ) Samo raspali (mislim ne da povraćaš,nego da deliš trudničke slatke muke ) Sad mi je baš jasniji graf. Znači do kraja ne bi trebalo da pada više. Ovaj mesec sam baš strpljiva,čudo jedno.Nadam se da ću ovakva da budem i za 2,3 dana,tad me hvata kriza
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:30:42
|
|
|
|
daca77
|
Ala ste se raspisale, ne mogu istovremeno da radim i vas da pratim Maslacak, grickaj bademe-kazu da su dobri kod mucnine...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:42:20
|
|
|
|
Cindarella
|
Cackala sam do sada na fertility.Sve sam skontala,sem jednog. Sta je spotting?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:47:03
|
|
|
|
Jole84
|
Daco ćuti meni izgore omlet Cindi to je da označiš krvarenje ili sekret.Ne moraš sve da popunjavaš,najbitnije ti je T i vreme (i iksići ) to ti je ono-insemination,mada naravno zbog sebe možeš i ostale parametre.Ja sam beležila i notes kako se osećam,ali to je izgleda previše informacija pa onda graf neće da mi radi.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:49:05
|
|
|
|
Cindarella
|
E,hvala ti do neba! Da mi nisi rekla,ne bih kontala za iksice. Odoh da ispravim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 10:59:53
|
|
|
|
Jole84
|
Nema na čemu draga,pitaj slobodno sve što te zanima,dok uđeš u štos-posle je baš lagano.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 11:49:55
|
|
|
|
Shishica
|
Pa Jole juce je bilo jos 5. kako i danas? Jos 4. valjda?Nemoj sad da mi povecavas! Glaaadna sam! Pravila sam od neke kutije Emi kucicu za njene lutkice, princeze i zivotinje i nece da ih stavlja tamo, hoce samo ona da udje unutra, a kutija mala za nju.. cekam da bojler nov stavimo pa tu kutiju da iskoristim za NJENU kucu.. onda ce valjda u malu da stavlja igracke...pa cu je doterati.. Idem da jedem nesto..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 4.9.2012 11:54:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
mamica3, moguce je naravno. Dokle god su temperature jako visoke je u igri.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Koja su lepsa?MamzilaIma dva muska i dva zenska..Lena (
28%)
Anja (
21%)
Aleksa (
37%)
Luka (
14%)
Ukupan broj glasova: 43Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!