Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vozalice na akumulator 19.10.2017 17:07:04
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Fis-idealno resenje. Mi smo auto platili 60e,motor 40e i jos neko cudo tipa traktor 40e. Citav vozni park za manje od 150e. Moje dete nije zainteresovano.Tj jeste ali ja da upravljam daljincem a on da sedi i tapse. :)
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 12.11.2017 18:07:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V obozava svoj autic, ali ga za sad seke vozaju jer ne zna sam da drzi gas. Za sad nam stoji kod mojih u garazi , parkiran Pa kad odemo tamo po citav dan je u njemu
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 12.11.2017 18:50:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Na MOM, TO JE BAS BILO POVOLJNO. MOJA SESTRA IMA SVE TE STVARCICE, ali oni imaju i gde da ih voze, imaju veliko dvoriste. ( izvinjavam se za velika slova, omaklo se )
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 24.1.2018 23:06:38
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
ME mi smo mnogo toga i dobili za rodjendan bez da mas je neko pitao da li imamo gde da drzimo.Bice pre da se pohvale velicimom poklona. Blago tvojoj sestri,ima gde i da odlaze onda.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 25.1.2018 21:48:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Imamo motor za djevojcice Peg Perego i auto kao BMW. Žali Bože para, ne znam koliko puta su ih provozali. Nemamo veliko dvorište da su mogli da voze, a gdje god da krenmo, glomazno je, nema mjesta u autu (za auto), za motor i nekako. Ne bih to kupila više nikad. Ali trebalo mi je malo da se opametim
|
|
RE: Vozalice na akumulator 25.1.2018 23:23:55
|
|
|
|
isidora88
|
Choopa pa ti posalji recimo meni, mi cemo koristiti
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 13:58:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I ja kazem da su to bacene pare,al ajde. Vidis da svi imaju oa ti glupo da tvoje dete nema.Bukvalno.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 14:10:52
|
|
|
|
dddaca
|
Evo, meni nije glupo sto ih malena nema. Uopste ne patim od toga da mora da ima sve sto imaju i ostala deca
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 14:35:03
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nisam mislila u bukvalnom smislu te reci. Nego u smislu da ih vecina kuoi iz navedenog razloga. Posle na Limudnu ili Kupindu sledi prodaja.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 14:39:46
|
|
|
|
dddaca
|
Sve jedno i dalje mi nije glupo sto ih nema Ma zamisli samo da moram da ih vucem na sprat i sa sprata. nema sanse. Da imamo dvoriste pa ok, ali ovako je dobro sto je i ne privlace nesto posebno
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 15:03:35
|
|
|
|
choopa choops
|
isi stiže Da mi je ova pamet bila, ne bi ih kupovala. Nego mi smo kad je L bila mala, kupovali igračke kao pomamljeni, kao da će smak svijeta ako joj ne kupimo Tačno bolest A onda kad se M rodio, onda smo i njemu kupovali, kao da ne bude da smo samo njoj, ali zato sad I ne kupujemo ništa Jadna.
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 15:26:15
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
To je to tacno Kupujemo kao sumanuti ono sto se nama svidja. Ja sve mislim deo da podelim,al mi bude zao.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 10:41:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni bre to glupost nevidjena, iskreno, ili mojima to nije bilo zanimljivo ni malo
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 11:05:03
|
|
|
|
doramar11
|
Super stvar, deca uzivaju. Gde ima audi za 200 eur inace :)
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 16:03:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Mojima uopste interesantno nije ..
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 16:28:56
|
|
|
|
mama ivane
|
Moja deca bi to brzo izgustirala kao i sve ostalo, tako da kada im se voze autici i motori odvedem ih na gradski trg izvoza ju se i mirni dok se ponovo ne uzele
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 16:33:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Ima i kod nas u parkicu, ali nece, nudila im
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 18.7.2019 6:26:57
|
|
|
|
Duškić
|
Moji ne bi izlazili.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 18.7.2019 7:57:25
|
|
|
|
MimaKos
|
Eto, koliko su deca razlicita, moji iz zamkova za skakanje ne bi izlazili
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prva ljubav (Ti i ja)Peva: dečiji hor Vrapčići
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Ime za malog šmekeravikingMane (
6%)
Ognjen (
27%)
Andrej (
42%)
Miroslav (
3%)
Relja (
18%)
Nikita (
3%)
Ukupan broj glasova: 184Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!