Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vozalice na akumulator 19.10.2017 17:07:04
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Fis-idealno resenje. Mi smo auto platili 60e,motor 40e i jos neko cudo tipa traktor 40e. Citav vozni park za manje od 150e. Moje dete nije zainteresovano.Tj jeste ali ja da upravljam daljincem a on da sedi i tapse. :)
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 12.11.2017 18:07:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V obozava svoj autic, ali ga za sad seke vozaju jer ne zna sam da drzi gas. Za sad nam stoji kod mojih u garazi , parkiran Pa kad odemo tamo po citav dan je u njemu
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 12.11.2017 18:50:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Na MOM, TO JE BAS BILO POVOLJNO. MOJA SESTRA IMA SVE TE STVARCICE, ali oni imaju i gde da ih voze, imaju veliko dvoriste. ( izvinjavam se za velika slova, omaklo se )
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 24.1.2018 23:06:38
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
ME mi smo mnogo toga i dobili za rodjendan bez da mas je neko pitao da li imamo gde da drzimo.Bice pre da se pohvale velicimom poklona. Blago tvojoj sestri,ima gde i da odlaze onda.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 25.1.2018 21:48:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Imamo motor za djevojcice Peg Perego i auto kao BMW. Žali Bože para, ne znam koliko puta su ih provozali. Nemamo veliko dvorište da su mogli da voze, a gdje god da krenmo, glomazno je, nema mjesta u autu (za auto), za motor i nekako. Ne bih to kupila više nikad. Ali trebalo mi je malo da se opametim
|
|
RE: Vozalice na akumulator 25.1.2018 23:23:55
|
|
|
|
isidora88
|
Choopa pa ti posalji recimo meni, mi cemo koristiti
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 13:58:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I ja kazem da su to bacene pare,al ajde. Vidis da svi imaju oa ti glupo da tvoje dete nema.Bukvalno.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 14:10:52
|
|
|
|
dddaca
|
Evo, meni nije glupo sto ih malena nema. Uopste ne patim od toga da mora da ima sve sto imaju i ostala deca
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 14:35:03
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nisam mislila u bukvalnom smislu te reci. Nego u smislu da ih vecina kuoi iz navedenog razloga. Posle na Limudnu ili Kupindu sledi prodaja.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 14:39:46
|
|
|
|
dddaca
|
Sve jedno i dalje mi nije glupo sto ih nema Ma zamisli samo da moram da ih vucem na sprat i sa sprata. nema sanse. Da imamo dvoriste pa ok, ali ovako je dobro sto je i ne privlace nesto posebno
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 15:03:35
|
|
|
|
choopa choops
|
isi stiže Da mi je ova pamet bila, ne bi ih kupovala. Nego mi smo kad je L bila mala, kupovali igračke kao pomamljeni, kao da će smak svijeta ako joj ne kupimo Tačno bolest A onda kad se M rodio, onda smo i njemu kupovali, kao da ne bude da smo samo njoj, ali zato sad I ne kupujemo ništa Jadna.
|
|
RE: Vozalice na akumulator 26.1.2018 15:26:15
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
To je to tacno Kupujemo kao sumanuti ono sto se nama svidja. Ja sve mislim deo da podelim,al mi bude zao.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 10:41:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni bre to glupost nevidjena, iskreno, ili mojima to nije bilo zanimljivo ni malo
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 11:05:03
|
|
|
|
doramar11
|
Super stvar, deca uzivaju. Gde ima audi za 200 eur inace :)
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 16:03:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Mojima uopste interesantno nije ..
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 16:28:56
|
|
|
|
mama ivane
|
Moja deca bi to brzo izgustirala kao i sve ostalo, tako da kada im se voze autici i motori odvedem ih na gradski trg izvoza ju se i mirni dok se ponovo ne uzele
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 17.7.2019 16:33:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Ima i kod nas u parkicu, ali nece, nudila im
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 18.7.2019 6:26:57
|
|
|
|
Duškić
|
Moji ne bi izlazili.
|
|
|
|
RE: Vozalice na akumulator 18.7.2019 7:57:25
|
|
|
|
MimaKos
|
Eto, koliko su deca razlicita, moji iz zamkova za skakanje ne bi izlazili
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?