Zemunka85 -> RE: Kada može beba u sedeći položaj? (12.3.2018 22:13:12)
|
Hvala zenske. On ima tacno 6m. Sa Larom se ne secam kako je islo, ali samo vidim slike sa 6m na kojima sedi sama. Nije to mogla sama, dosta kasnije, tek sa 8 je uspela iz lezeceg u sedeci. Znaci ja sam je stavljala, vrv sam kontala mozepa sto da ne. Ovih dana bas cesto razmisljam o tome jer je na rutinskom pregledsu fizijatra u vrticu ustsnovlje o jedino za nju da ima krivu kicmu tako da eto mozda su to posledice, zakazala sam im fizijatra za 11.4. oboma pa cu da vidim. Sto se njega tice, malisa nije los, ali sam ja zbog te dijagnoze (realno dobio je sto je bio manji na rodjenju nego zbog neke mlitavosti) stalno u strahu. Tako da sam vec sa mesec i po panicilala sto ne drzi glavu, sa tri sto se ne ontece... to je naravno doslo na svoje. Okrece se sada u oba smera i pravca i radi "trbusnjake" tj pokusava da sedne ali ne da je klimav neeeeego ne moze ni sekund . Lara nije tako padala. I onda se ja istripujem sto cuda. Dr na kontroli nije nista konstatovala ja trazila sama uput za fizijatra 😂 vec sam ga vodila zbog drzanja glavice i neokretanja 🙄 pa eto cistoda vidim sta kaze. Sem ovog sedenja on meni ni najmanje nije mlotav,, bas je jak i zilav, aktivan... Inace pre par dana na uz kukova dr rece naravno da se bebe ne stavljaju da sede dok ne uspeju to same. Njega se stavio on se nasadi na nos kaze vidite kako ne drzi ledja pravo nije spreman, onda ga stavio na stomak i ruke potrd tela na nazak on je napravio "upijac" kaze vidite kako to moze probajte vi to nije lako, tako da ima snage u njemu ali nije jos spreman za sedenje. On kaze tek sa 8m do cega imamo i hahahj, ja sve kontam da njegovi i da sednu pre toga sami on bi ih obarao 😂
|
|
|
|