Ana13 -> RE: Kada može beba u sedeći položaj? (23.2.2015 8:57:33)
|
Samo jos da dodam sto se tice autosedista da nije trazila da je izvadim iz njega,vec bukvalno samo da se vise uspravi. Pogurala sam je malo rukom da se pridigne i ona je pocela da se smeje i da gleda kroz prozor.Nije nastavila sa kenjkanjem da je uzmem. Ali cim sam je pustila da se zavali,opet je krenula prvo da se mrsti i izvija ustasca,pa onda da se napinje,pa kad je videla da joj ne ide,onda i da kenjka. Jos uvek joj u autosedistu ima onaj dodatak za bebe sto ne sede (ono jastuce ispod guze) i onda je u polulezecem polozaju.Ne znam da li to da joj izvadim? Imam peg perego sediste (jaje) 0-13 kg Bila nam je u gostima sestra mm koja je pedijatrijska sestra da vidi bebu i kaze da je Nina na nivou dece od 6 meseci,ali nismo bliske,niti se oni nesto druze i vidjaju (samo slave,svadbe i sa''rane [sm=smiley36.gif] ) da bih je sad zvala za neki savet,a ni ne znam koliko je strucna. Sad shvatih da ni ne znam kakav savet ocekujem.Dosla sam samo da kukam,jer me iritira to njeno kenjkanje,a ja necu da joj pomazem jastucima i ostalim cudima da sedi [sm=jezicek.gif] Inace,ja sam rano prohodala (sa 8 meseci uz namestaj,sa 9 samostalno) i progovorila (5-6 meseci a sa godinu dana sam pricala kao velika),pa je to valjda genetika. A moja sestra je prohodala samostalno sa skoro 1,5 godinu,a sad je aktivnija od mene.Nema nekih pravila
|
|
|
|