argus -> RE: MPR (MMR) vakcina (7.11.2010 12:03:01)
|
Super mama u Srbiji se vakcina MMR prima kada dete navrši 14 meseci ali pedijatri znaju i ranije pošto su toliko obrazovani da mi se kosa diže na glavi. Hvala bogu da si prošla sa takvom reakcijom, vi sta retkost. Kod nas u Srbiji je zastarelo davanje vakcina i svetska zdravstvena organizacija je upozorila Srbiju za to, svet koristi nove vakcine tj. mrtve vakcine a mi sa živim virusima i živom u njima. Velika je razlika pentaksima i Torlakovih vakcina jer Pentaksim je mrtva vakcina pa zato nema reakcije kao na našu. Nisam protiv vakcinacije ali da truju decu sam protiv, moje dete je primilo sve vakcine ali MMR ne, kada nabave vakcine koje se daju pojedinačno i koje nisu povezane sa bolestima koje nastaju posle njih onda ću pristat da je dobije ali to je moje mišljenje a drugi neka rade kako hoće. Uzmimo i svinjski grip ja samo čekam kada će se pojavit i RIBLJI pa da se zaokruži carstvo životinja. Naše pedijatre treba u ZOO vrt da se obučavaju na životinjama a ne na deci, kao što sam napisala u postu za Refluks ili Ger. Kada im dodješ sa bebom na kontrolu kao da si došao u logor, deca plaču one melju na telefon, pedijatar ima nokte kao da je došla iz javne kuće sa pola kile šminke na sebi, pedijatru pala beba sa stola pa se dere na roditelje a kada daju vakcine kao da bodu u gumene lutke. A kada ih pitaš za savete izbeče se kao da im tražiš platu i sve se svodi nije to ništa, guta vazduh, mala prehlada, i jedva čekaju da vam vide ledja a kada ih pitaš za MMr ćute i prave se mutavi, pa još nas prave i debilima i ne odgovornim roditeljima koji neće da daju deci "HUMANI" otrov.
|
|
|
|