serpica -> RE: MPR (MMR) vakcina (19.9.2014 14:02:10)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Joj Serpi strasno je to kad se poljulja poverenje u lekara. Sigurno ga ne opravdavam, drskost i bezobrazluk nemaju opravdanje, samo mi nije jasno kako nije primetio da je dete bolesno. On nije imao temperaturu sa 16 000 leukocita? Ovde se inace nikad ne radi krvna slika pred vakcinaciju. Pravilo vazi, da obicna prehlada nije razlog za odlaganje i moji su cesto bili slinavi kad su primali vakcine pa i MMR. Treba da prodje cetiri dana od temperature ako je dete bilo bolesno pre nego sto daju vakcinu ako je doslo do odlaganja. Maslacak,on je bio bolestan pre nego da odemo kod dr,ispio sirup ali ocigledno nije delovala terapija,jednostavno samo sam zamolila da malo odlozimo vakcinu,obican pregled koji je obavio nije ukazivao tj on mi je rekao da je dete zdravo,ne znam kako nije video upaljeno grlo,i mnogo me brine to sto stvarno mislim da nije jos uvek spreman za mmr,sta ti mislis o tome? Znas da je usporen u fizickom pogledu,pa sam samo htela da malo mentalno i fizicki sazri.
|
|
|
|