Anoniman -> RE: MPR (MMR) vakcina (4.3.2013 1:49:52)
|
u cetvrtak me je med. sestra iz doma zdravlja zvala telefonom da mi kaze da nase dete kasni sa vakcinacijom. ja opusteno rekoh: znam, odlozena nam je mmr vakcina zbog alergije na jaje. ona kaze ok, to znam, ali zasto niste dosli da dete primi ostale vakcine? koje rekoh ostale.. ja kao pala sa marsa. pa kao: diteper i polio, revakcinacija sa 18 meseci. [sm=zmeden.gif] i tako mi odosmo u petak u savetovaliste, sestra na salt_eru nas poznala pa odmah pita: a za vakcinu ste dosli!!! neverovatno, ceo dom zdravlja zna da mi nismo primili vakcinu, kao prokleti sektasi su.. onda dr rece: a, ona ce da primi danas mmr! to nije primila, to je na redu... nece rekoh da primi, alergolog je rekla da ne prima zbog alergije na jaje. onda ona prevrnu ocima nekoliko puta, pa mi odrza predavanje da po najnovijim istrazivanjima alergija na jaje nije prepreka za primanje ove vakcine. rekla sam joj, svejedno, ona NECE primiti tu vakcinu, dok se bar ne bude ponovo testirala, a sa kontrolom kasnimo 3 meseca jer nam je dr na duzem bolovanju. ona slozi neki bzbz facu i rece da onda moram da potpisem da odbijam vakcinu. tako ja najzad potpisah (u sebi psujuci mm sto nije izasao sa posla da ide sa nama pa da se on raspravlja sa ovom i potpisuje) da odbijam da mi dete primi mmr.
|
|
|
|