Verus -> RE: MPR (MMR) vakcina (8.4.2011 18:47:32)
|
poseydon meni je divno sto si to sve napisao i podelio. Da me razumes: ja verujem u sve to sto si napisao. Verujem u moc prirode, i uvek se tome prvo okrenem. Nikada ne pijem lekove na svoju ruku, porodila sam se bez epidurala, nisam brufen popila posle poroda za bolove, ma nista. Prihvatam da se neke stvari trebaju odraditi prirodnim putem. Ali se stvarno ne bih usudila da ne vakcinisem dete. Moje dete ide u jaslice od 8 meseca zivota (tako moram nema ko da je cuva) i bila je zdrava dok je bila kuci: cim je krenula u jaslice krenule su i bolesti, prehlade, virusi, infekcije usiju. Naravno dobije od druge dece, svhatam da to tako ide. I sad, kako ja nju da ne vakcinisem kad je izlozena svemu i svacemu? Jednostavno ne bih smela...nadam se da i ti mene razumes, kao sto ja razumem u potpunosti tebe i sto pises? Eto a dojila sam dete punih 10 meseci, plus 2 zadnja meseca je i dalje jela moje mleko sto sam zamrzavala i cuvala-kuvam za nju, spremam sveze voce i povrce, kupovno dam samo ako moram. Sve ovo pisem da ti objasnim da tezim kao prirodnom obliku svega, sa minimalnim promenama...
|
|
|
|