Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 4.8.2014 12:54:44
|
|
|
|
Peace*
|
kako se odluciti za drugo dete? Mislim da se oko drugog najmanje dvoumis i mislis,mislim da ono nekako dodje samo po sebi,ne znam.
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 4.8.2014 12:58:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
meni rece jedna komsinica, prvo se desi ali ga zelis naravno, drugo planiras, trece se opet desi pa sad sta je tu je . Sto kaze jedan nas drugar dece nikad dosta, a hleba i vode ce uvek biti. Mi smo optereceni mnogim stvarima pa su nam neke nebitne stvari uvek "prepreke i izgovori".
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 4.8.2014 14:01:27
|
|
|
|
superm
|
Tijatija, divno razmisljanje, svaka cast!
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 1.2.2015 16:23:41
|
|
|
|
isidora88
|
mi smo prelomili, ako se do kraja godijne ne zaposlim, pocecemo da radimo na drugoj bebici , ne mogu vise da cekam, sve ce doci na svoje nadam se moram samo da pogledam sta mi je klarita prognozirala kada ce biti devojcica da znam kada da pocnem
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 2.2.2015 13:24:20
|
|
|
|
majared
|
Ja cekam mm-a da se smisli
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 2.2.2015 13:27:56
|
|
|
|
isidora88
|
da se mm pita ja bih vec troje rodila , ja sam glas razuma
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 2.2.2015 13:58:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha meni rece jedna komsinica, prvo se desi ali ga zelis naravno, drugo planiras, trece se opet desi pa sad sta je tu je . Sto kaze jedan nas drugar dece nikad dosta, a hleba i vode ce uvek biti. Mi smo optereceni mnogim stvarima pa su nam neke nebitne stvari uvek "prepreke i izgovori". Hahaha, istina! Uvek smo pesimisti kako cemo finansijski, kako fizicki ako nemamo pomoc , kako vratiti telo u normalu, imati vremena za treninge i sebe...i onda zaboravljamo da cemo ono osnovno uvek moci da pruzimo deci...i da cemo opet naci vremena za sebe, naravno ne puno ali cisto da budemo izfepilirane , ciste, podsisane haha i mocicemo izaci na kafu ili primiti nekoga na kafu.
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 2.2.2015 14:13:08
|
|
|
|
Kata90
|
Kako kazu ako imas za jedno,imas i za drugo dete,i za trece itd.
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 2.2.2015 14:31:40
|
|
|
|
majared
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 da se mm pita ja bih vec troje rodila , ja sam glas razuma Kod nas mm koci proizvodnju
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti za drugo dete? 8.3.2015 0:00:07
|
|
|
|
acalukic
|
dece nikad dosta. Ja imam dve cerke, moja cerka troje,i zao mi je sto ja i moja supruga nismo imali isto troje ali sta da se radi
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti za drugo dete? 8.6.2015 19:50:21
|
|
|
|
isidora88
|
kako se odluciti na drugo- neplanski naravno, zatrudnela sam kad sam trebala da dobijem od jednog odnosa, nek ide zivot, samo da bude zivo i zdravo i devojcica po mogucnosti
|
|
RE: Kako se odluciti za drugo dete? 8.6.2015 19:54:53
|
|
|
|
jess021
|
Isidora, da ti cestitam i ovde Konacno jos jedna novosadjanka medju trudnicama
|
|
RE: Kako se odluciti za drugo dete? 8.6.2015 19:57:49
|
|
|
|
adulence
|
Isi cestitam ti i pridruzi nam se u temi... IZVORNA PORUKA: isidora88 kako se odluciti na drugo- neplanski naravno, zatrudnela sam kad sam trebala da dobijem od jednog odnosa, nek ide zivot, samo da bude zivo i zdravo i devojcica po mogucnosti
|
|
RE: Kako se odluciti za drugo dete? 8.6.2015 20:06:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Divno Isidora, čestitam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti za drugo dete? 8.6.2015 20:18:15
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 kako se odluciti na drugo- neplanski naravno, zatrudnela sam kad sam trebala da dobijem od jednog odnosa, nek ide zivot, samo da bude zivo i zdravo i devojcica po mogucnosti isis draga, cestitam od srca!
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti za drugo dete? 8.6.2015 20:19:44
|
|
|
|
isidora88
|
Hvala drage moje
|
|
RE: Kako se odluciti za drugo dete? 8.6.2015 21:14:44
|
|
|
|
degu
|
bravo Isidora
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 9.6.2015 7:57:21
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Kako kazu ako imas za jedno,imas i za drugo dete,i za trece itd. baš tako Kato! To je ono što ne vidiš dok se drugo ne rodi Isidora čestitam!!!
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 21.6.2015 21:22:00
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo počeli priču o drugom djetetu i nikako da se odlučimo da li ove ili sledeće godine.Ne brinu me finansije,o tome ne mislim uopšte ali koliko me T muči sa ne(spavanjem) i kako me nekad izludi da bih pobjegla u zimbabve na par dana kako bi tek bilo sa još jednim
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 6.12.2016 16:00:43
|
|
|
|
eca89
|
Da se i ja uključim! Naime, tražim posla, ali ako ga ubrzo ne nadjem, radićemo na drugoj bebi! Vrijeme leti, iako bih najradije radila i napravila malo pauzu, još mi i ona nije nešto stasala! Ne znam šta da radim!
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 6.12.2016 16:14:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja bih ti savetovala da radite na drugom pa si posle slobodna (naravno ako neces vise dece) jer cekajuci samo ti prolazi vreme. A posle ostanes trudna koliko njih se vise i ne vrati na posao. Da li zbog sebe ili firme druga je tema. A da ne pricam o godinama..ne znam koliko imas ali veoma vazan faktor!
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 6.12.2016 16:16:38
|
|
|
|
eca89
|
Anck, 27 !
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 6.12.2016 16:16:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha meni rece jedna komsinica, prvo se desi ali ga zelis naravno, drugo planiras, trece se opet desi pa sad sta je tu je . Sto kaze jedan nas drugar dece nikad dosta, a hleba i vode ce uvek biti. Mi smo optereceni mnogim stvarima pa su nam neke nebitne stvari uvek "prepreke i izgovori". Hehe bravo za ovaj post
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 6.12.2016 16:18:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Anck, 27 ! ja sam prvo rodila aa 28...drugo sa 29a trecw sa 34... znas koja razlka nebo i zemlja..odmah radjaj
|
|
|
|
RE: Kako se odluciti na drugo dete? 6.12.2016 16:22:06
|
|
|
|
eca89
|
Uhhhh, necu ja onda jos !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?