isidora88
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 isidora,evo odgovoricu ti ovde posto nema druge teme. Ja ne radim samo mm i to kod privatnika, stalno po terenu, jedno vreme se skoro uopste nismo vidjali, da ne spominjem da nije vidjao ni cerkicu, ziveli smo sa njegovima, mi u jednoj sobi a oni u d.boravku sto je bilo katastrofa za nocno hranjenje, veruj da sam nocima plakala. Pa i pored svega odlucili smo se i za drugo. Poceli smo malo pre nego sto sam zatrudnela da sredjujemo potkrovlje, i malo po malo sredili za prvo vreme sta nam treba. Nismo ni mi vidis neke uslove imali ali je veca bila zelja za jos 1 detetom. I nismo se pokajali polako je sve doslo na svoje mesto.. IZVORNA PORUKA: Torbica Mi smo jako zeleli bar troje i radili smo na tome , izmedju prvo dvoje nam je dve ipo godine i to je idealna razlika a sad svega 18 meseci. No, znala sam da cu ako napravim vecu pauzu kasnije se teze odluciti... Plus, spojila odsustvo sa posla, sa porodiljskog na trudnicko i milina. Nije lako ali opet bih isto, samo sto srednje dete ima manje razumevanja kad treba oko bebca, sto je normalno jer je i on jos beba, 19 meseci. Ali uspevamo, moze se sve, malo vrtic, malo mm tako da je lakse nego sto sam ocekivala. Plus mi je mama bila tu prvih 40 dana, milina. Jos samo da izguramo nocne podoje, to bi mi bio spas, da kvalitetno odspavam. No, nek su zivi i zdravi, izdrzacu.