serpica -> RE: Egipat - na šta obratiti pažnju? (21.6.2013 15:19:01)
|
Dunja starija imala 7 mladja 3 godine i super smo prosli,ma fenomenalno je sve. Imali smo sper organizaciju sem sto smo isli u prvoj turi pa smo iz bg leteli do tunisa a ne do enfide pa je put busom do hotela trajao malo duze,ali posto je sad sezona onda lete svi do enfide a to je 15 min busom do hotela.Mi smo bili u Port el Kantuiu,hotel El Mouradi Palce 5 zvezdica ultaolinkluziv,vodu svigde dobijas flasiranu u sobi samo peres zube sa vodom iz slavine. Sobe su im ogromne prelepe i velike terase sa pogledom na more,imaju bazene i za decu i za odrasle i spoljne i zatvorene i djzakuzi i masazu i hamam i sve to ide u cenu ali zakazes odmah po prijemu u hotel jer je guzva. temperatura u Tunisu je preko celog leta oko 31 stepen sto je fenomenalno,duva blag vetric,plaze su ciste,pesak je kao prah secer,imas i kanu i pedolinu uracunatu u cenu. U centru grada je mirno iako smo vidjali policajce sa puskama to je normalno,u centru je prelepa marina a taksi do tamo je vrlo jeftin,ustvari sve je jeftino ako umes da se cenkas,ja sam ih ubila u pojam i donela dosta stvarcica maltene za dz. Recimo ako nesto kosta 50 tunizanskih dinara odmah mu ponudis 10 da bi ste se nasli na 20 jer to je realna cena. Inace sva roba im je francuska i kvalitetna,postojie centri gde nema cenkanja ali tu ti pise cena i to je to. Bili su ljudi i sa malim bebama i svi su zadovoljni.Hrana izvrsna ima cak i svinjetine i pomfrita svakog dana,sokova,sladoleda,slatkisa,kolaca,torti,ma svega sto pozelis,svi su ljubazni i nasmejani ali malo i napadni kad prodaju.Ostavis im baksis od 1,2 dinara i gledaju te ko boga.Posteljinu menjaju svaki dan kao i peskire. I spremacicama baksis naravno[sm=smiley1.gif] Ja nemam nikakvih zamerki,opet cu dogodine ako bog da. I najbitnije prosli smo jako jeftino jer smo uplatili u febrauaru.
|
|
|
|