Mari86
|
IZVORNA PORUKA: dadaa nije u pitanju maloletna trudnica ali su pitanja uglavnom maloletnika. selenijum 24.01.2009.: * Moze li ginekolog kod pregleda saznati da redovno mastrubiram? * Hoce li moji roditelji shvatiti da vise nisam devica? * Da li je istina da masturbacija izaziva neplodnost? * Prijateljica mi je rekla da ako se istusiram nakon seksa necu ostati trudna. Da li je to sigurno? * Imam 13 godina i nedavno sam spavala sa rodjakom u istoj sobi (na odvojenim krevetima). Mogu li od toga zatrudneti? * Vise mi je tipova na zurci reklo da ako jedem bombone (ecstasy) ne mogu zatrudneti, pa sam dala da svrsavaju u mene. Sada sam trudna i moram na abortus. Da li to znaci da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta za toliko njih? * Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanela da sam je gurnula prejako i malo sam krvarila. Da li je to bio moj prvi seks? * Da li mogu zatrudneti ako se kupam sa malim bratom u kadi? * Cula sam neke cure iz 8. razreda spominju rec peting, pa me zanima sta je to i da li se moze izleziti. Hvala. * Imam redovan seks sa deckom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvecao a menstruacija mi kasni cetiri meseca. Da li bi to moglo znaciti da sam trudna? * Imam devojku, ali povremeno jednom prijatelju pusim *****. Da li sam homoseksualac? priznaj zujo ovo si to poslo * Star sam 15 i po godina i imam vec neko vreme devojku. J*bali se jos nismo, ali to nije problem. Imam starijeg brata, ima 21 godinu, koji mi je pokazao kako se drka. Tada sam bio star 12 godina. Sada svaki dan skupa drkamo, pa pusimo jedan drugom. A brat bi voleo i j*bati se samnom, ali meni je to gadno i radije bi se sa curom j*bao. Je li to pogresno sto radimo? Zbog toga jos ne znaci da sam p*der, ili? Hoce li me cura ubiti ako joj kazem? Hvala! * Spavala sam s deckovim bratom, da li se to smatra varanjem? * Imam 13 godina, nikada se nisam poljubila s de,,kom niti spavala s njime ali malo sam se udebljala, da li sam trudna? * Ja i prijateljica smo se juce mazile i ljubile sa dva decka na krevetu. Danas ceo dan imamo "vetrove". Da li smo trudne? Odgovor: Mozda ste se samo najele pasulja... * Samozadovoljavala sam se s Barbikom tokom cega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"... sta da radim? Molim vas, ne saljite me ginekologu! * Imam 16 godina i imam decka s kojim imam intimne odnose. Muci me sto on voli da mi gura grlic boce tamo dole. Moje pitanje je da li mi je decko alkoholicar. * Uvek kada se tusiram okrenem tus prema sebi i to mi jako godi, da li sam normalna? Odgovor: A kako bi se drugacije mogla tusirati? * Neki dan sam usao kod roditelja u sobu i oni su jako stenjali, da li su normalni? * Primietila sam da na reklamama za uloske uvek bude neka plava tecnost, a meni curi crveno... Jesam li normalna? * Imam 13 godina i postacu tata. Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja, bio sam faca skole i u mene su se zaljubile sve osmasice. Pomozite! Ovo je uzasno.... Evo da vam ispricam nesto iz moje okoline...Moj rodjak se pre dve godine zenio,devojka mu je ostala trudna u svakom slucaju,dosta su se zabavljali,on je tada imao 26 a ona 22 godinemoj mladji rodjeni brat koji je tada imao 15 godina pitao je moju mamu,a hoce nam sad brat biti tata,auuu a sta bi ti radila kada bi moja devojka ostala trudna,da li bi me tukla?? A pre neki dan moji su otisi na putovanje i brat mi je kao vec veliki momak od 17 nepunih godina,ostao sam kuci... Posto sam ja udata,mm i ja smo odlazili da ga obilazimo..usla sam kod njega u sobu,krevet je bio razmesten,a kondomi su stajali na stolu,kada sam ga pitala sta je ovo...on me bledo pogledao i kaze bolje da ih koristim nego da ih ne koristim,jel tako??!! Sta sam mogla da mu kazem osim tako je...