RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.12.2013 21:06:35)

Ja bi pored ovog mog mogla da lipsem ko pas, cini mi se, ne bi primetio... Cei dan se vucem po kuci a on me samo pogledava svremena na vreme, ni da me pita kako mi je...
Ali je zato za sex prvi u redu!

big mum -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.12.2013 21:39:38)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja bi pored ovog mog mogla da lipsem ko pas, cini mi se, ne bi primetio... Cei dan se vucem po kuci a on me samo pogledava svremena na vreme, ni da me pita kako mi je...
Ali je zato za sex prvi u redu!

[sm=jezicek.gif]

Nije ni moj ništa bolji.On kad jer bolestan odmah je nervozan tona lijekova oko njega,ni prstom da mrdne.Kao da ne daj bože ima neku ne izlječivu bolest

Ja kad sam bolesna,sasvim normalno,kuvam perem,čistim,vodim djecu napolje.I na to sve kaže MACOOO spremi [sm=jezicek.gif]se a ja njemu pokažem

[img]http://www4.slikomat.com/13/1222/kzi-302876.jpg[/img]

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.12.2013 21:42:48)

Big mum slatko sam se nasmehala na tvoj post, prvi put danad, hvala ti [sm=smiley31.gif]

big mum -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.12.2013 22:04:14)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Big mum slatko sam se nasmehala na tvoj post, prvi put danad, hvala ti [sm=smiley31.gif]

Nema na čemu[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (22.12.2013 22:30:35)

Nered na sve strane, a ja lenja... [sm=hudicek1.gif]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 8:12:17)

BIG MUM [sm=bravo.gif] ekstra slika
IVANKA meni je to preporucila neurolog i mogu ti reci da me je spasila.Izvinjavam se sto sam off

jovicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 12:41:41)

znaci jasle DA DA I DA, definitivno upisujem maksima... samo se nadam da nece biti precesto bolestan, zato sto onda necu moci da ucim.
apsolutno niko ne razume da ja ne mogu da ucim pored 2 deteta u stanu, puno hvala babama, ali samo me zeznu sa tim svojim nazovi cuvanjem, mnogo vise reci nego dela. e sad ce lepo ici u jasle, pa neka bude zao kome hoce, a ja cu imati vremena da ucim. mislim ne znam ko jos moze da sprema termotehniku pored dvoje male dece... tu istu termotehniku na masinskom slusaju tri semestra, a nama su sve stavili u jedan, da poludis! ma aaaaaaa, svi napolje iz stana, posao, vrtic, jasle, ne mogu vise ovakooo.
ne znam gde se nalazim, sednem da vezbam, i upisujem polovicne formule...
a onima kojima je zao sto ce ici u jasle, neka bude zao, sto im nije mene bilo zao!

Peace* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 12:50:48)

[sm=smiley31.gif]

pocahontas -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 12:55:22)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

znaci jasle DA DA I DA, definitivno upisujem maksima... samo se nadam da nece biti precesto bolestan, zato sto onda necu moci da ucim.
apsolutno niko ne razume da ja ne mogu da ucim pored 2 deteta u stanu, puno hvala babama, ali samo me zeznu sa tim svojim nazovi cuvanjem, mnogo vise reci nego dela. e sad ce lepo ici u jasle, pa neka bude zao kome hoce, a ja cu imati vremena da ucim. mislim ne znam ko jos moze da sprema termotehniku pored dvoje male dece... tu istu termotehniku na masinskom slusaju tri semestra, a nama su sve stavili u jedan, da poludis! ma aaaaaaa, svi napolje iz stana, posao, vrtic, jasle, ne mogu vise ovakooo.
ne znam gde se nalazim, sednem da vezbam, i upisujem polovicne formule...
a onima kojima je zao sto ce ici u jasle, neka bude zao, sto im nije mene bilo zao!

[sm=smiley20.gif]

tako sam ja pocela da pisem master rad, a sveki da cuva bebu, pre 2 meseca...nismo daleko dogurale...sad sam se polomila da nadjem vezu za jasle i besna sam sto to nisam uradila ranije i sto sam poverovala da ce funkcionisati sa baka servisom.

jovicaa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 13:46:38)

peace poc [sm=smiley31.gif]
verujte mi da ja stvarno mislim da niko nije duzan meni da pomaze, sve svoje odluke sam sama donela i sa njima moram da se nosim. ali mene je iznervirala ta situacija ja cu da cuvam, jadaaaaan, kako ce on u jasle, ne moze u jasle, jadan... i onda cuvanje od minuta do minuta tacno koliko sam na fakultetu, meni stvarno nije nikakva pomoc, zato sto je meni najveci problem ucenje... ovako ce lepo ici u jasle, pa cu ja moci svoje vreme da organizujem onako kako ja hocu i da ucim. posto naravno babe ne zanima to sto je aleksandar sad na raspustu tri nedelje, a ja imam da spremam kolokvijume iz svih predmeta.. kaze sveki da ih cuva mm dok ucim, hhahha, od toga nema leba[sm=smiley36.gif]

ivaMark -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 14:20:11)

Kupimo mm i ja pre par dana stapni mikser... i covek utripovao da je na dijeti pa jede samo musli i sada je uzeo musli i mleko pa miksa... Alooooooo, sjebac.s nozeve!!!!! Ali neeee, covek kaze to je za to napravljeno, tebi niko ne brani da jedes sta hoces, ma ni tebi ne brani niko, ali TO NIJE ZA TO... [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif] [sm=smiley35.gif] I jos mi kaze da sam nervozna...

Peace* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 14:26:03)

Što bi musli sj noževe? [sm=zmeden.gif]

ivaMark -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 14:28:30)

Peace, znas kakav je kvelitet svega sto dolazi kod nas... A nije pustio da se natopi, i mleko je hladno bilo.. Ma neka ga-kupice drugi. I ne znam zasto bi neko to uopste radio [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Peace* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 14:49:29)

Pa ne znam ni ja zašto bi to radio [sm=jezicek.gif], ali neće mu biti ništa. Mislim, ja tim mixerom zaista svašta mixiram. Pa nećeš mi reći da je musli opasniji od mesa u komadu. [sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 15:42:57)

Jovice, razumem te. Ja sam celu skolsku proslu isla od 7h do 15h svaki dan (i vikendom) u citaonu da strebam. Matorci na smenu cuvali klince. I uvek se osecam ko kreten za to, jer im uvek dugujem nesto.
I vrtic remeti (meni propali sept., okt. i okt.2 zbog Koljine upale pluca), al si svoj.

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 16:01:19)

****m ti nesposovne postanske radnike!
Deeeebela mudrist zalepiti markicu!
Da gospodjo, zelim SVA TA PISMA da posaljem!

Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (24.12.2013 16:28:32)

ceoo ovaj dan mi je [sm=lev.gif]

GRIZEM!!!!!!!!!!!!

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (25.12.2013 11:51:27)

ne mogu da razumem zasto nas zovu na rucak ako ne mogu da naprave kompromis pa umesto u 1.30 kad su naviknuti da jedu, da rucamo makar u 2 ako ne kasnije. Moje dete izmedju 1 i 3 obicno spava, sad sam je na silu uspavala oko 12.20, a oni ne mogu da sacekaju pola sata. Uostalom, i jednom ranije kad su nas zvali i rekli nam sami oko 1.30 - 2, mi dosli, a oni vec jeli. Ili jos bolje, kad su nas pitali koji sladoled volimo, a onda ga pojeli sami pre nego sto smo zavrsili sa ruckom.
ustvari, ko mi je kriv! trebalo je lepo da ispadnem nekulturna i da odbijem i da mi lepo i na miru rucamo kod kuce.

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (27.12.2013 11:22:19)

aaaaa Dusan mi vec dva dana ima temperaturu,imala sam zakazano farbanje juce zbog toga nisam otisla a svi termini su popunjeni do Nove godine [sm=smiley13.gif],sutra je deda mraz i ako ne ozdravi ne znam kako cu ici [sm=smiley19.gif]

Peace* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (27.12.2013 11:25:08)

Ostavićeš ga mužu i otići sa ćerom, bar na kratko.
Kupićeš farbu i ofarbaćete mama.
Glavu gore, biće sve dobro. [sm=smiley31.gif]

Nimfa -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (27.12.2013 13:08:12)

Ne znam vise kako da nazovem ove medicinske sestre jednostavno ne znam za sta primaju platu,odem da zakazem jedan uz za koji treba par minuta samo da pogleda i napise a cekam pola sata i nace je trebala da mi zakaze jos pre tri nedelje ali nisu imali raspored zbog praznika... strasno[sm=smiley21.gif]

lanajelena -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (27.12.2013 15:28:21)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ostavićeš ga mužu i otići sa ćerom, bar na kratko.
Kupićeš farbu i ofarbaćete mama.
Glavu gore, biće sve dobro. [sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif]...ma ofarbacu se vec sladece godine [sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (30.12.2013 12:13:02)

Ide mi na zivce sve....na poslu sve same tracerke i dokoni svet a kuci MM koji je preumoran od nerada i izlezavanja na kaucu....mrzim praznike!!

adulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (30.12.2013 12:22:37)

Draga wivern necu da te vidim u ovim temama,hocu da budes nasmejana i vesela...moras!!!

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (30.12.2013 12:25:21)

Vrlo rado....cim budem otisla na trudnicko [sm=smiley36.gif]
A do tada cu nekoga da skratim za glavu [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 94 [95] 96   Sledeća stranica >   >>