pocahontas -> RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo (23.12.2013 12:55:22)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa znaci jasle DA DA I DA, definitivno upisujem maksima... samo se nadam da nece biti precesto bolestan, zato sto onda necu moci da ucim. apsolutno niko ne razume da ja ne mogu da ucim pored 2 deteta u stanu, puno hvala babama, ali samo me zeznu sa tim svojim nazovi cuvanjem, mnogo vise reci nego dela. e sad ce lepo ici u jasle, pa neka bude zao kome hoce, a ja cu imati vremena da ucim. mislim ne znam ko jos moze da sprema termotehniku pored dvoje male dece... tu istu termotehniku na masinskom slusaju tri semestra, a nama su sve stavili u jedan, da poludis! ma aaaaaaa, svi napolje iz stana, posao, vrtic, jasle, ne mogu vise ovakooo. ne znam gde se nalazim, sednem da vezbam, i upisujem polovicne formule... a onima kojima je zao sto ce ici u jasle, neka bude zao, sto im nije mene bilo zao! [sm=smiley20.gif] tako sam ja pocela da pisem master rad, a sveki da cuva bebu, pre 2 meseca...nismo daleko dogurale...sad sam se polomila da nadjem vezu za jasle i besna sam sto to nisam uradila ranije i sto sam poverovala da ce funkcionisati sa baka servisom.
|
|
|
|